Ce ar face Neti Sandu dacă ar fi dată afară de la Pro TV. Vedeta e optimistă: „Variante sunt o grămadă”

Ce ar face Neti Sandu dacă ar fi dată afară de la Pro TV. Vedeta e optimistă: „Variante sunt o grămadă”
Ce ar face Neti Sandu daca ar fi data afara de la Pro TV. Vedeta e optimista Variante sunt o gramada

Neti Sandu nu are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Astrologul celebru pentru rubrica horoscopului de la PRO TV a vorbit, pentru prima dată, despre posibila sa plecare de la cel mai cunoscut post de televiziune al țării noastre. Către ce s-ar reorienta Neti Sandu, dacă ar fi dată afară.

Neti Sandu spune ce ar face dacă ar fi concediată de la PRO TV

La vârsta de 62 de ani, Neti Sandu arată mai bine decât niciodată. Celebra astroloagă se concentrează în fiecare zi pentru a le spune românilor cum le va fi ziua și ce le vor rezerva astrele.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum se simte ea, vedeta fiind o fire discretă când vine vorba de viața ei personală.

Cu puțin timp în urmă, Neti Sandu a vorbit despre cele mai neașteptate temeri ale sale. Astrologul de la PRO TV susține că cel mai mult îi este frică să nu aibă probleme de sănătate, acesta fiind cel mai important aspect al vieții sale.

Mai mult de atât, Neti Sandu a mărturisit franc ce ar face, în situația în care conducerea de la PRO TV ar decide să îi încheie contractul de muncă.

„Dacă horoscopul spune ceva, aștept să văd cu ce vine, că variante sunt o grămadă. Totul e să nu pățesc ceva cu sănătatea. Dacă mă dau afară, se mai rezolvă.

E simplu de înțeles. Eu așa gândesc. Acum, uite, suntem și cu Soarele și Mercur în Fecioară. E la ascendentul meu. Fac treaba mult mai ușor. E, acolo, cum îmi „trece”. E simplu.

Timp pentru mine e, dar numai în weekend. În timpul săptămânii îmi stă mintea numai la ce scriu, la ce am de vorbit.”, a declarat Neti Sandu, într-un interviu exclusiv pentru click.ro.

„Nu am nicio vină că abia aștept să beau cafeaua!”

Neti Sandu spune că nu o îngrijorează atât de tare eventuale pierderi materiale, destrămarea unor relații, pierderea unor proiecte sau alte lucruri ce i-ar putea preocupa pe cei mai mulți dintre oameni. De asemenea, vedeta are propriul ritual când vine vorba de savurarea cafelei, la primele ore ale dimineții.

„De asta, ies numai în weekend. Mai e problema cu trezitul ăsta care e pe pe pilot automat. Uneori, mi-e somn, alteori nu. Dar, ideea e că m-am obișnuit.

Și, în primul rând, nu am nicio vină că abia aștept să beau cafeaua. Îți dai seama că nu ai cum să ai poftă de cafea, dar în capul meu e. „Beau o cafea, ce bine!”.

Mă duc să fac duș, iar, după aia, mă fardez, mă aranjez la păr. E părul meu!”, a declarat Neti Sandu, amuzată copios de situație.”, a completat vedeta pentru sursa citată.