05 apr. 2022 | 16:39

Ce a marcat-o pe Neti Sandu toată viața: „Mi-a fost foarte greu, nimeni nu trăiește așa” VIDEO

Monden
Ce a marcat-o pe Neti Sandu toată viața: „Mi-a fost foarte greu, nimeni nu trăiește așa” VIDEO
Drama pe care Neti Sandu a trăit-o în copilărie

Neti Sandu a fost invitată recent în podcastul lui Damian Drăghici. Cei doi au abordat mai multe subiecte, iar unul dintre ele a fost sensibil pentru prezentatoarea TV, care s-a deschis emoțional și a dezvăluit detalii inedite despre viața sa.

Neti Sandu, marcată de educația primită în copilărie

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate din lumea televiziunii. Prezintă horoscopul de 27 de ani, la un singur post de televiziune, Pro Tv. În podcastul lui Damian Drăghici, aceasta a povestit despre copilărie și educația pe care a primit-o din partea părinților și bunicilor.

Introvertită, așa cum se caracterizează, a copilărit în cartierul Tudor Vladimirescu din București. Părinții erau la servici, iar aproape tot timpul stătea cu bunicii ei, care erau penticostali. A avut partea de o educație strictă, însă părinții ei nu au fost pe aceeași lungime de undă atunci când vine vorba despre credință, iar acest lucru l-a deranjat pe bunicul ei.

„Noi, în această familie am învățat toate rigorile. Părinții nu erau credincioși penticostali și nu se duceau nici măcar la biserică. Dar acum mi-am dat seama că erau mult mai credincioși decât cei care se duceau la adunare. Deci asta a fost revelația. Bunicul, de exemplu, era foarte supărat că fata lor nu venea la adunare și nu urma religia, nu îl iubea pe Dumnezeu, de fapt, asta reproșa bunicul.

Mama, săraca, a trăit chinuită ca să respecte rigorile și pentru că ea nu a putut pur și simplu și s-a împotrivit toată viața, să nu fie obligată să se ducă la acea adunare. Ea a simțit nevoia că poate vreuna dintre fetele ei va putea. Ea ar fi vrut ca pe Efigenia din Aulida să sacrifice copilul, măcar unul dintre ei.”

„Nimeni nu trăiește așa”

Neti Sandu, alături de sora ei, au încercat să urmeze credința bunicilor, însă totul s-a schimbat în momentul în care au început să meargă la școală. Aceasta a mai spus că educația primită de la bunici a marcat-o toată viața.

„Acesta era universul. Acasă, totul era o regulă, un respect față de Dumnezeu. Veneau acasă toți de la adunare și aveau discuțiile lor. Noi pentru că eram mici și stăteam toată ziua acasă, numai asta vedeam. Noi am rămas cu niște lucruri atât de bine întipărite în stilul nostru, iar după aceea mi-a fost foarte greu toată viața pentru că nimeni nu trăiește așa. Asta este toată drama.

Mama, săraca, a crezut că așa cum trăim noi acolo, așa o să rămânem, în turnul acela de fildeș, cum ne protejează ea și bunicii și așa vom trăi toată viața, cum ne-a creionat ea. De unde? Viața te pândește și te taxează imediat cum ieși pe ușă.”

De asemenea, prezentatoarea TV a mărturisit că, de fapt, nu tatăl ei era figura centrală în familie, ci bunicul.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro