Ce ar face Cătălin Botezatu pentru 1 milion de euro. Bianca Drăgușanu i-a luat-o înainte deja

Ce ar face Cătălin Botezatu pentru 1 milion de euro. Bianca Drăgușanu i-a luat-o înainte deja
Cătălin Botezatu, pe urmele Biancăi Drăgușanu? Ce a dezvăluit

Cătălin Botezatu a făcut istorie în lumea modei din România. Cunoscutul creator de modă a muncit din greu pentru a reuși să se bucure de lux și tot ce își dorește, dar și-a dat seama că nu ar refuza o anumită afacere.

Cătălin Botezatu, dezvăluire surpriză. Ce ar face pentru 1 milion de euro

Pandemia i-a rotunjit veniturile lui Cătălin Botezatu, chiar dacă multe industrii și companii au avut de suferit. Designer-ul reușește să câștige mulți bani de pe urma afacerilor sale, dar și pentru faptul că se bucură de mai multe contracte de imagine care îi aduc sume frumoase.

Chiar dacă acesta este selectiv atunci când vine vorba despre brand-urile cu care se asociază, Cătălin Botezatu a vorbit despre sumele pe care le cere pentru imaginea sa. De asemenea, creatorul de modă a menționat că ar accepta să reprezinte un studio de videochat pentru 1 milion de dolari.

„Poate că de la un milion, două de euro în sus aș fi imaginea unui studio de videochat, promovând acel studio fără corpul meu sau nuditate, deci fără conotații sexuale sau vulgare. (…) Prețurile mele sunt niște prețuri decente.

Contractele de imagine înseamnă bani foarte mulți, de aceea sunt foarte selectiv, dar, la polul celălalt, îmi ajut prietenii, dacă au nevoie să promoveze ceva, o prăjitură, un cozonac, o cofetărie oarecare, nu le iau bani pentru aceste postări.”, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena 3.

Bianca Drăgușanu, imaginea unui studio de videochat. Ce a spus Cătălin Botezatu

Mulți au criticat-o pe Bianca Drăgușanu în momentul în care blondina a devenit imaginea unui studio de videochat. Totuși, aceasta a ales să nu plece urechea la gurile rele, mai ales pentru că le-a spus tuturor, în trecut, că a încasat 100.000 de euro pentru 3 luni pentru a lucra cu respectiva companie.

Bianca Drăgușanu câștigă foarte mulți bani din promovările pe care le face pe Instagram, iar veniturile sale au fost considerabil rotunjite în momentul în care a semnat contractul cu studio-ul de videochat. Cătălin Botezatu a fost surprins să afle câți bani a primit blondina pentru această decizie.

Chiar dacă a fost reticent, creatorul de modă a felicitat-o pe Bianca Drăgușanu pentru faptul că a reușit să câștige o asemenea sumă importantă de bani.

„Bianca este asumată. Așa am crescut-o, dar nu știam că a mers atât de departe. Nu cred. Dar dacă a obținut acești bani, bravo ei.”, a zis Cătălin Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI