Ce amenințare i-a transmis Donald Trump lui Vladimir Putin. Cine face dezvăluirea șocantă: „Voi fi nevoit să le bombardez”

Ce amenințare i-a transmis Donald Trump lui Vladimir Putin. Cine face dezvăluirea șocantă: „Voi fi nevoit să le bombardez”
„Donald Trump l-a amenințat pe Putin”

În aceste zile de criză, au fost tot mai multe vocile, cel puțin dincolo de ocean, care au legat numele lui Donald Trump de cel al lui Vladimir Putin. Acuzațiile din timpul campaniei pentru prezidențiale americane, și presupusele legături ale fostului președinte american cu Rusia, sunt subiecte fierbinți de discuție. Recent, totuși, celebrul avocat Rudy Giulliani a făcut publice câteva aspecte legate de relația lui Trump cu liderul de la Kremlin.

Rudy Giulliani: „Donald Trump l-a amenințat pe Putin”

Rudy Giulliani, fostul avocat al lui Trump susține că a fost „autorizat” să împărtășească o altă poveste ciudată din perioada în care a fost avocatul lui Donald Trump, spunând rețelei de dreapta Newsmax că fostul președinte l-a amenințat odată pe Vladimir Putin cu o campanie de atentate cu bombă la biserici.

Vorbind în fața unui grup, Rudy Giuliani a apărat descrierea repetată a lui Trump despre intelectul și simțul strategic al lui Vladimir Putin. Cuvinte de care aliații fostului președinte s-au distanțat de când a devenit clară realitatea atacului devastator asupra Ucrainei.

Giuliani a făcut aceste remarci pe fondul unei expuneri despre cum războiul din Ucraina nu ar fi avut loc niciodată și despre cum SUA ar fi „independente energetic” dacă doar electoratul nu ar fi fost „fraudat votând un criminal pe viață pentru președinte”. Prin aceste afirmații, avocatul a reiterat simultan minciuna că alegerile din 2020 au fost furate și părând să sugereze că Joe Biden n-ar fi câștigat de fapt votul popular.

„Toate chestiile astea despre cum spune că Putin e deștept – de aceea e un geniu! Bineînțeles că el spune că este inteligent. ‘Hei, Vladimir, ești foarte, foarte deștept’.

Apoi va continua și va spune – M-a autorizat să spun asta, altfel nu aș fi spus-o, ca avocat al său.”, a spus Rudy Giuliani despre Trump, conform Independent.

Referitor la criza ucraineană, recent Trump a recunoscut că a fost surprins de faptul că întărirea militară a dlui Putin la granița cu Ucraina a fost un preludiu pentru încheierea unui acord nespecificat.

Povestea ciudată relatată de Giulliani

Această poveste mai mult decât ciudată împărtășește o oarecare suprapunere cu alte relatări despre conversațiile lui Trump cu dl Putin, cu care a vorbit de multe ori în timpul mandatului. Inclusiv în prezența doar a unui translator, situație care i-a alarmat pe mulți dintre consilierii și diplomații săi. Fostul primar al New York-ului a continuat relatările, descriind o discuție dintre Trump și Putin, după cum urmează:

„Așadar, are o întâlnire cu Putin și îi spune, vorbesc despre Ucraina și el îi spune: „Vladimir, nu ar trebui să ataci Ucraina, pentru că atunci voi… ei bine, niciodată nu mi-au plăcut chestiile alea mari… ce sunt chestiile alea pe care le ai la Moscova?

Acele bule mari, acele bule mari de aur. Nu mi-au plăcut niciodată acele lucruri. Așa că, va trebui să le arunc în aer. Deci, Putin spune: Sunt biserici. Și el a spus: Oh, Vladimir. Nu-mi spune asta despre biserici. Oh, haideți. Biserici? Poți să-l păcălești pe Bush, pe mine nu mă poți păcăli. Bisericile, îți pasă de biserici?’. Așa e el.”, a declarat Rudy Giulliani la Newsmax.

Se pare că se referea la cupolele distinctive asociate cu bisericile ortodoxe, cum ar fi Catedrala Sfântul Vasile din Piața Roșie din Moscova.