Ce afecțiune a moștenit fiul lui Dan Capatos de la vedeta Antena 1. Chiar jurnalistul a confirmat asta

de: Năstase Mirabela
03 03. 2020

Dan Capatos este destul de discret cu viața personală și aproape niciodată nu a vorbit despre acest subiect. Totuși, a făcut-o recent, dând detalii despre cele mai importante persoane din viața lui: soția și băiețelul lor de opt ani, pe nume Andrei.

Ce afecțiune a moștenit fiul lui Dan Capatos de la vedeta Antena 1

Dan Capatos și soția lui, Monica, sunt un cuplu de aproape 20 de ani. Acesta a mărturisit la Antena Stars cum s-au cunoscut cei doi. Se pare că Dan Capatos și Monica erau implicați în alte relații, aceasta fiind chiar în prag de nuntă cu altcineva atunci când s-au cunoscut. Cei doi lucrau împreună în redacție, ea fiind jurnalistă de mulți ani, după cum a povestit prezentatorul de la Antena 1, la emisiunea ”Răi, Da` buni”.

„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”, a spus Dan Capatos.

Dan Capatos și fiul. Sursă foto: click.ro

Ce problemă de sănătate are fiul lui Dan Capatos

După ce l-a părăsit pe fostul partener, aceasta avea să-i dăruiască lui Dan Capatos cel mai important dar: pe fiul lor, Andrei, pe care îl țin departe de luminile reflectoarelor încă de la botez. Andrei are acum opt ani, iar Capatos a vorbit despre ”moștenirea” lăsată fiului său, și anume, un colesterol crescut. Spune că cel mic a făcut sport în opt ani cât nu a făcut el în toată viața. L-a dat de la vârsta de opt luni la înot, învățând până la vârsta de șapte ani toate stilurile. Apoi, Capatos l-a dat la fotbal, un sport de echipă. Acesta a vorbit și despre problema de sănătate pe care o moștenește pe linie paternă: „A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire.

Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui. Antrenamentele sunt dure, ale luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. E legitimat. Astăzi a făcut vizita medicală. Totul se face profesionist”, a mai spus Dan Capatos la Antena Stars.