Ce afacere de succes are Horia Brenciu. Câștigă lunar o grămadă de bani, pe lângă celelalte proiecte

Horia Brenciu are o afacere de succes, pe lângă alte proiecte

Vedetele autohtone câștigă bani frumoși din contractele pe care le au cu posturile din televiziune, dar și din concertele pe care le susțin în țară și străinătate. Unii dintre ei își rotunjesc veniturile și din afaceri. Printre ei se numără și Horia Brenciu, care câștigă lunar o grămadă de bani dintr-o afacere de succes.

Horia Brenciu are o afacere de succes, pe lângă alte proiecte

Vedetele care au cele mai bune contracte sunt de departe cele ale postului de televziune Pro TV. Andra și Cătălin Măruță au, spre exemplu, mai multe firme care le aduc câștiguri substanțiale. Și Smiley o duce foarte bine. Este producător încă din anul 2009, reușind să facă piese pentru Puya, Delia, Morandi, CRBL, Anda Adam, Elena Gheorghe și mulți alții.

Nici Horia Brenciu nu se lasă mai prejos. Are propria firmă de producție, HB Media Entertainment, care în 2014 a înregistrat o cifră de afaceri de 4.127.882 de lei, în timp ce profitul net a fost de 1.843 de lei. De asemenea, artistul a câștigat aproximativ 500.000 de euro în 2013, mare parte din bani venind din proiectele muzicale. Restul a venit din reclame și din prestațiile sale pentru Pro TV.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu
Horia Brenciu și Alice Dumitrescu

Vedeta o duce bine pe toate planurile, inclusiv în dragoste. Recent, Brenciu a vorbit despre soția sa, Alice Dumitrescu, despre care a spus că nu vrea să o știe niciodată supărată pe el.

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi mulți până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţă ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire. (…) Personal, chiar dacă sunt sau nu vinovat, nu suport s-o ştiu tristă sau supărată pe mine”, a mărturisit Horia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI