20 feb. 2024 | 14:19

Ce afacere are un vasluian în blocul unde locuiește. Face mulți bani, locatarii au făcut plângere la Poliție

Diverse
Ce afacere are un vasluian în blocul unde locuiește. Face mulți bani, locatarii au făcut plângere la Poliție
Afacerea inedită pornită de un vasluian în blocul în care locuiește. foto: freepik

Un bărbat Vaslui a decis să-și majoreze veniturile, așa că nu a mai ținut cont de vecinii săi. Așadar, acesta a transformat uscătorul blocului într-un penthouse, pe care l-a scos la închiriere în regim hotelier. Cât cere pentru o noapte de cazare?

Afacerea inedită pornită de un vasluian în blocul în care locuiește

Un afacerist din Vaslui a decis să transforme uscătorul comun al unui bloc din oraș în penthouse, pe care îl închiriază acum în regim hotelier cu prețul de 700 de lei pe seară.

Vecinii au făcut sesizare la Primărie și Poliție, acuzându-l pe bărbat că a făcut acel apartament de lux la uscătoria blocului, pentru a câștiga bani în plus. În schimb, afaceristul i-a amenințat că și ei vor fi verificați dacă au făcut modificări în apartamentele cumpărate chiar de la el.

A amenajat un apartament de lux la uscătoria blocului

Penthouse-ul a fost amenajat ilegal în uscătorul comun al blocului, scrie Vremea Nouă.Mai mult de atât, apartamentul luxos nu are nici autorizație de incendiu. Pentru o noapte de cazare, bărbatul percepe un tarif de 700 lei/noapte.

„Am făcut o grămadă de sesizări la primărie, nu s-a întâmplat nimic. Dar, în schimb, s-au autosesizat și vin să ne verifice pe noi dacă am făcut modificări la bloc. Deci, ei (n.r. angajații primăriei) nici măcar nu s-au obosit să ne dea un răspuns, dar împotriva noastră se autosesizează. Spuneți dumneavoastră, nu sunt ipocriți?”, a declarat unul dintre locatari pentru Vremea Nouă.

Revoltați, vecinii vor acum să-l dea în judecată pe afaceristul care închiriază apartamentul în regim hotelier.

Vecinii l-au reclamat la Poliție

„Am pregătit dosarul pentru instanță, mai trebuie să adăugăm răspunsul primăriei la sesizarea noastră din luna august a anului trecut, însă nu-l avem. Am cerut primăriei să ne transmită, dar ce credeți?! Ne-au spus să mai facem o sesizare, că aceea s-a pierdut. Nu știu cum se pot pierde niște hârtii numai când vine vorba de noi”, susțin locatarii din bloc.

Deși vecinii l-au reclamat la autorități și chiar s-a deschis o anchetă în acest sens, bărbatul susține că apartamentul îi aparține.

El tot insistă că e casa lui, că a investit 200.000 euro în ea. Dar cum e casa lui? Că acolo a fost o comisie, s-a recepționat ca fiind un uscător. Uscătorul trebuie să fie al tuturor locatarilor. El a vrut să îl și intabuleze, dar nu a putut din cauză că cei care au cumpărat cu credite trebuia să aibă aprobarea băncii că cedează partea lor din acoperiș. Din fericire pentru noi, o singură bancă nu și-a dat acceptul, celelalte fuseseră de acord.”, a explicat o altă vecină, care l-a reclamat.

Citește și: Kamara și iubita și-au deschis prima lor afacere! Motivul pentru care Andrei Ștefănescu nu i-a fost alături: “Aș fi procedat la fel” VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Jigniri aspre între Nicolae Guță și fosta soție. Narcisa îl acuză că nu se mai satură de bani
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro