Ce afacere are mama lui Mihai Bendeac. Cum face bani Emilia, de fapt

Ce afacere are mama lui Mihai Bendeac. Cum face bani Emilia, de fapt
Cu ce se ocupa femeia

Mama lui Mihai Bendeac este cunoscută după ce actorul a vorbit despre ea în repetate rânduri. De altfel, ea este una dintre cele mai mari susținători ai actorului și îl ajută pe acesta să rămână ancorat în realitate. Cei doi sunt foarte apropiați și au o relație extrem de bună. Mihai Bendeac a dezvăluit că mama lui are o afacere în București, care îi asigură un trai decent.

 Mama lui Mihai Bendeac duce un trai decent

Emilia Bender este la bază asistentă medicală, însă de mai bine de zece ani și-a deschis un cabinet stomatologic în sectorul 2 al Capitalei. În cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, Mihai Bendeac a povestit că mama lui muncește enorm pentru afacerea ei.

“Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică.

Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie”, a dezvăluit Mihai Bendeac.

Actorul a spus că atunci când are probleme cu dantura se duce la cabinetul mamei sale. Emilia este foarte atentă cu pacienții ei.

“Da! Este un medic acolo, Anca Pintea, care are și cabinetul ei, dar lucrează și pentru cabinetul mamei mele și este medicul meu de ani și ani.

Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte:

Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea. Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, a mai precizat Mihai Bendeac.

Mama actorului a fost la iUmor

Emilia Bendeac a participat în urmă cu trei ani la iUmor și a cucerit inimile publicului.

„Mihai, te iubesc ca pe copilul meu! Îmi aduc aminte prima ta zi de viață. Nu aveai pic de păr pe corp, exact ca acum. Doar că atunci era normal.

Nu, nu erai normal. Ne-ai făcut să râdem de prima clipă, atunci când doctorul ne-a întrebat dacă ni se pare că ești frumos”, a fost momentul în care Emilia Bendeac și-a făcut „debutul” în comedie, la iUmor.

Urmăriți Playtech.ro și pe