Ce acuzații îi aduce Cristina Spătar lui Alin Ionescu, după ce a cerut ordin de restricție împotriva fostului soț: „Nu a făcut-o” EXCLUSIV

Ce acuzații îi aduce Cristina Spătar lui Alin Ionescu, după ce a cerut ordin de restricție împotriva fostului soț: „Nu a făcut-o” EXCLUSIV
Ce acuzatii i-a adus Cristina Spatar fostului ei sot

După o perioadă în care au încercat să salveze aparențele, Cristina Spătar și fostul său soț își aduc acuzații grave. Mai mult, artista a cerut ordin de restricție împotriva acestuia, în timp ce tatăl copiilor săi a solicitat în instanță reducerea pensiei alimentare. Procesul urmează să aibă un termen după vacanța judecătorească.

Cristina Spătar, acuzații grave la adresa fostului ei soț

Cristina Spătar și fostul soț, Alin Ionescu, au divorțat în urmă cu șase ani. Cei doi copii ai cuplului au rămas în grija mamei, care recent a reușit să-și achiziționeze o casă, după ce a stat cu chirie într-un apartament de patru camere.

Aceasta a plecat în anul 2019 din vila luxoasă de pe Lacul Crevedia a fostului soț, după ce i s-a cerut să părăsească proprietatea.

Vedeta „a luat foc” după ce Alin Ionescu a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, că fosta soție spune numai povești, în timp ce el face numai demersuri legale. Alin Ionescu a făcut referire și la motivul pentru care nu e de acord ca aceasta să se mute cu copiii săi, într-o altă țară.

„Să spună ea care a fost motivul acelui ordin de restricție, nu comentez deciziile fostei mele soții. Sunt problemele ei pe care vrea să le rezolve în maniera ei. Ea spune numai povești, eu o fac legal, ca să avem hârtii.

Și pe baza acestora o să se decidă lucrurile. Am grijă de copii atât cât îmi permite ea. Te muți cu copii într-o altă țară, atâta timp cât ai avea poibilitățile să-i crești acolo. Altfel nu te poți duce”, ne-a mărturisit Alin Ionescu în exclusivitate.

„Nu a binevoit să le ofere nici măcar minimum subzistențial!”

În replică, Cristina Spătar l-a acuzat pe fostul soț că nu le-a asigurat copiilor nici măcar pensia alimentară pe care „și-a asumat-o voluntar la divorț”.

„Întotdeauna mi-am dorit sa aibă grijă de copii, dar nu a făcut-o. Mi-am dorit să existe o relație frumoasă între ei, dar… Nu a binevoit să le ofere nici măcar minimum subzistențial, adică pensia alimentara pe care și-a asumat-o voluntar la divorț”, ne-a declarat și Cristina Spătar în exclusivitate pentru playtech.ro.

Ce spune despre ordinul de restricție

„Atât timp cât instanța de judecată a validat ordinul de restricție (pentru fostul soț) înseamnă că motivele sunt reale și conforme cu realitatea (deci nu sunt ‘povești’), nu vreau să comentez mai mult declarațiile fostului soț, pentru a nu da curs unor polemici inutile.

Personal, nu-mi mai doresc discuții, nu vreau ca viața copiilor mei să devină subiect de presă. Dacă am păstrat tăcerea atâția ani, am făcut-o spre binele copiilor mei și asa vreau să procedez și în viitor.

Vă rog respectuos, dragi jurnaliști, nu-mi mai adresați întrebări cu privire la fostul soț, nu mai vreau animozități. Multumesc pentru înțelegere!”, ne-a mai declarat artista.

A avut interzis să se apropie de copii

Dând curs ordinului de restricție solicitat de vedetă la poliție, instanța i-a interzis fostului soț al Cristinei Spătar să se apropie de aceasta și de copiii săi timp de o lună.

Inițial, judecătorii i-au dat o restricție pentru două luni, perioadă redusă apoi la 30 de zile, în urma apelului făcut de pârât. La rându-i, recent, Alin Ionescu a solicitat tot în instanță, reducerea pensiei alimentare pentru cei doi copii.

Urmăriți Playtech.ro și pe