Ce acuzații i-a adus Ștefan Bănică Jr. Mihaelei Rădulescu, după divorț: ”Dorința de a apărea pe prima pagină e mai mare!”

de: Madalina Moraru
23 12. 2019

Ștefan Bănică Jr. trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Lavinia Pârva, cea care i-a dăruit și un copil artistului, în vara acestui an. Au existat vremuri în care, însă, cântărețul forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu, iar ce doi s-au căsătorit în anii ’90. Iarna anului 1997 îi surprindea împreună, fiind cunoscute și pozele cu fosta prezentatoare în care îi gătea proaspătului său soț. A urmat, însă, o despărțire sonoră din showbiz, pentru că aceștia au divorțat, în anul 1999. A fost marcată astfel încheierea unei era, dintre ei, pentru că ruptura a fost una foarte pronunțată.

Ce acuzații i-a adus Ștefan Bănică Jr. Mihaelei Rădulescu, după divorț: ”Dorința de a apărea pe prima pagină e mai mare!”

Dacă atunci când a divorțat de Andreea Marin a oferit un comunicat de presă de comun acord, lucrurile au stat ceva mai diferit pentru artist la al doilea său divorț, cel de Mihaela Rădulescu. Cele două vedete au avut un mariaj de 5 ani, dar se pare că a fost unul care i-a lăsat cântărețului un gust foarte amar.

Mulți au speculat că acesta a reprezentat și motivul pentru care a rămas la statutul de burlac, atât de mult timp, până când să se însoare cu Lavinia Pârva, cea de-a treia soție a lui. La fel, nu mulți știu că înainte să ajungă în fața altarului cu Ștefan Bănică Jr., rochia de mireasă a Mihaelei Rădulescu s-a rupt. De asemenea, artistul și-a cântat la propria nuntă, gurile rele fiind de părere că acesta e un semn clar de ghinion, potrivit wowbiz.ro.

Ștefan Bănică Jr. i-a adus câteva acuzații, fostei soții Mihaela Rădulescu, la ceva timp după ce au divorțat

Mariajul celor două vedete a durat cinci ani, dar lucrurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit aceștia, iar de aceea s-a ajuns la o separare. În acea perioadă, la scurt timp de când divorțase de Mihaela Rădulescu, artistul a făcut câteva declarații prin care i-a adus anumite reproșuri fostei sale soții. A fost vorba despre un interviu acordat de Ștefan Bănică Jr. pentru revista Formula As, în anii respectivi, în care acesta îi reproșa Mihaelei că s-ar fi folosit de imaginea sa pentru a putea să își facă mai multă reclamă.

„În vara asta am avut parte în presă de un tam-tam nedorit, legat de despărțirea mea de Mihaela. Dacă îți pui pe tarabă lucrurile cele mai intime, înseamnă că orgoliul de-a apărea pe prima pagină a ziarelor e mai mare decât sensibilitatea unor emoții trăite cândva. Mă rog, fiecare înțelege în felul lui să-și câștige faima. La mulți există dorința de a-și construi pentru public o altă imagine decât cea reală”, susținea, pe atunci, Ștefan Bănică Jr., în cadrul unui interviu.