Ce a zis Ion Țiriac după ce Codin Maticiuc l-a făcut boschetar. Imaginea e ireală FOTO

Ce a zis Ion Țiriac după ce Codin Maticiuc l-a făcut boschetar. Imaginea e ireală FOTO
Fotografia virala cu Ion Tiriac, om al strazii

Recent, Codin Maticiuc s-a gândit la o metodă de a-l „falimenta” pe Ion Țiriac, așa cum glumește el însuși, pentru a strânge tot mai multe venituri pentru a-și continua campania de binefacere. Regizorul a povestit ce i-a propus Ion Ion, fiul lui Țiriac senior, atunci când l-a telefonat. Ce reacție a avut Ion Țiriac, atunci când a văzut fotografia devenită virală pe rețelele sociale.

Reacția lui Ion Țiriac, când a văzut fotografia editată cu el în postura de vagabond

Imaginea cu Ion Țiriac în postura unui om al străzii, postată de Codin Maticiuc pe Facebook, a devenit virală pe Internet.

Actorul a făcut apel la bunăvoința oamenilor care, la orice sumă donată, fundația finanțată de Ion Țiriac donează încă pe-atât, potrivit înțelegerii pe care Maticiuc a făcut-o cu Ion Ion Țiriac.

Privind fotografia pe care Codin Maticiuc a folosit-o pentru campania „Falimentează-l pe Ion Țiriac”, Ion Țiriac s-ar fi amuzat și ar fi spus, pe loc, că este de acord cu inițiativa actorului.

Ion Țiriac este unul dintre cei mai mari filantropi din țară și îl sprijină pe Codin Maticiuc în demersul campaniei de binefacere pentru strângerea unor bănuți meniți să fie folosiți în reabilitatea spitatelor publice din România.

Ce a postat Codin Maticiuc pe Facebook:

„Un domn foarte mișto. Știți de campania de ieri, pe scurt Ion Țiriac și a sa fundație au decis să dubleze toată suma pe care Fundatia Metropolis o strânge prin sms luna iunie. De ce a decis el asta? Pentru că e genul care te ajută dacă te ajuți, dacă muncești, dacă tragi.

Pentru că toată caritatea pe care a făcut-o el a fost cu banii lui și maximum câțiva prieteni care i s-au alăturat și apreciază o organizație care face fund raising.

A cui a fost idea? A fiului său cel mare Ion Alexandru Țiriac aka Ion Ion. Cu el am mai făcut lucruri, mai donase și personal și prin fundația lor dar acum a venit cu acest mecanism care îi și expunea public.

Până acum discreția fusese condiția lor, nici astăzi nu vad pot spune CÂT au mai donat doar că au mai făcut-o. Cine a luat ideea și făcut din ea o nesimțire?

Eu, bineînțeles. Am luat mecanismul propus de Ion și i-am propus campania „falimentati-l pe Țiriac”. A fost de-acord pe loc. Apoi pentru că îi luasem deja acest deget i-am trimis poza cu tatăl lui îmbrăcat ca un homeless, ca să îi iau toată mâna pana la cot.

A zis că își întreabă tatăl. Domnul Ion Țiriac a răspuns și el fără ezitare: „no problem”, fix așa a zis, am mesajul forwardat de Ion Ion, mă gândesc să îi dau print și să mi-l atârn prin casă.”, a scris Codin Maticiuc, pe rețelele sociale.