Ce a vorbit Larisa Drăgulescu împreună cu soțul ei, din cauza lui Denis Alibec. E de necrezut

Ce a vorbit Larisa Drăgulescu împreună cu soțul ei, din cauza lui Denis Alibec. E de necrezut
Ce a vorbit Larisa Drăgulescu împreună cu soțul ei, din cauza lui Denis Alibec

Ce a vorbit Larisa Drăgulescu împreună cu soțul ei, din cauza lui Denis Alibec! Aceasta nu traversează deloc o perioadă bună în căsnicie, iar asta după ce au apărut informații conform cărora ea și Denis Alibec ar fi avut o relație amoroasă în urmă cu mai mulți ani, însă adevărul s-a aflat abia acum.

Ce a vorbit Larisa Drăgulescu împreună cu soțul ei, din cauza lui Denis Alibec

Larisa Drăgulescu a făcut mai multe declarații, în special despre ceea ce a fost între ea și Denis Alibec, dar și despre reacția neașteptată a soțului ei.

Un apropiat al Larisei Drăgulescu și al lui Denis Alibec a spus că cei doi s-ar fi iubit cu pathos în urmă cu mai mulți ani, dar Larisa Drăgulescu a negat zvonurile apărute. Ea a dorit să afle cine este cel care a făcut dezvăluirile și care a adus mai multe discuții tensionate în căsnicia ei.

Ea a mărturisit că soțul ei, care în prezent se află în Germania acum, a crezut că-l înșeală, motiv pentru care a fost nevoită să-i explice detaliat situația ca să nu lase loc de interpretări.

„Eu as vrea sa stiu cine a spus chestia asta. Chiar sunt foarte curioasa. Știrea aceasta este de câțiva ani încoace, nu știu cine a putut să zică chestia asta. Trebuie să vină și cu dovezi.

După ce au apărut știrile astea, ieri și alaltăieri am avut niște discuții cu soțul meu. Iți dai seama că el este în Germania și s-a gândit ca nu cumva să îl înșel. Sunt totuși căsătorită și este deranjant, nu-mi aduc lucruri bune astfel de zvonuri.”, a declarat Larisa Drăgulescu în direct la Antena Stars.

Mai mult, fosta soție a lui Marian Drăgulescu nu numai că i-a explicat soțului ei că nu a avut o relație amoroasă cu fotbalistul Denis Alibec, ci a spus că niciodată nu au avut de-a face. Larisa Drăgulescu a eliminat toate zvonurile apărute și a spus pe înțelesul tuturor că ei nu se cunosc nici măcar online, dar să se mai pună problema unei povești de dragoste, în urma căreia s-a spus că ar fi și suferit.

„Eu când am avut o relație, m-am afișat peste tot. Eu nu-l cunosc personal pe Alibec. Nici măcar în mediul online nu am avut vreo tangență.”, a mai spus fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

În ce privește ocupația Larisei Drăgulescu, aceasta ar avea acum o avere colosală, după ce a câștigat milioane de euro din videochat.