Ce a tras Novak Djokovic din sticla albă, la Wimbledon 2022. Mister elucidat! VIDEO

Ce a tras Novak Djokovic din sticla albă, la Wimbledon 2022. Mister elucidat! VIDEO
Ce a tras Novak Djokovic din sticla albă la Wimbledon 2022. Sportivul a fost surprins în timp ce trăgea pe nas, mai degrabă decât să bea.

Misterul din jurul bizarului obicei al lui Novak Djokovic a fost elucidat. Sportivul a fost surprins de mai multe ori trăgând dintr-o sticlă albă. S-a întâmplat și în timpul unui meci crucial de la Wimbledon 2022, în timp ce jucătorul de tenis scruta cu privirea echipa sa de susținere. Iată ce a tras Novak Djokovic din sticla albă! Toate speculațiile au fost lămurite.

Ce a tras Novak Djokovic din sticla albă

Novak Djokovic a revenit „la viață”. Însă obiceiul lui Novak Djokovic de a trage dintr-o sticlă albă în timpul meciului din sferturile de finală de la Wimbledon 2022 a stârnit valuri de agitație printre fanii tenismenului. Principalul favorit al turneului masculin, care se luptă împotriva lui Cameron Norrie pentru a obține un loc în finală, a ajuns subiect de dezbatere pe rețelele de socializare.

S-a întâmplat după ce a fost surprins trăgând dintr-o sticlă de băutură, în timpul unei schimbări de manșă. Gestul, însă, a fost repetat de sportiv și în trecut. În timp ce trăgea din sticla albă, sârbul scruta cu privirea echipa de susținători care stătea lângă teren în timpul victoriei sale din optimi împotriva lui Tim van Rijthoven.

Ce a dat naștere în mod particular suspiciunilor privind faptul că sportivul ar consuma substanțe interzise a fost altceva. O surpriză colosală la Wimbledon 2022 – Novak Djokovic a părut că trăgea pe nas mai degrabă decât să bea.

„Aș vrea foarte mult să știu ce era în această sticlă. Cu siguranță nu era lichid, iar el a făcut un gest către antrenorul său înainte de a-l inhala. Foarte ciudat”, s-a exprimat un internaut,într-o postare publicată pe una dintre rețelele de socializare.

Ce este, de fapt, pudra izotonică

Conținutul din sticla lui Novak Djokovic nu reprezenta nici pe departe droguri, subliniază The Telegraph. Tenismenul este doar unul dintre numeroșii jucători profesioniști care ia suplimente energetice sub formă de pudră, neamestecate cu apă, (pudră izotonică) în timpul meciurilor.

„Nu ai obține niciun beneficiu dacă ai face acest lucru în mijlocul meciului, dar sunt sigur că acesta este izotonic. Mulți jucători au început să consume pudră, chiar și pudră izotonică pre-antrenament. Au început să o consume fără apă. Este vorba în principal de chestii de pre-antrenament pentru că le dă o senzație… Îmi imaginez că este dezgustător în gât. Este ciudat, dar asta fac”, a declarat o persoană, sub protecția anonimatului.

Pulberea izotonică este ușor de digerat și reface rapid carbohidrații atunci când nivelul de energie trebuie să rămână ridicat. Din acest motiv, este consumată mult în rândul jucătorilor, în timpul unei competiții de elită.

Astfel de suplimente se iau de obicei prin dizolvarea pulberii în apă și apoi se beau fie înainte, fie în timpul exercițiilor fizice. Astfel, organismul poate performa la nivel maxim. Suplimentele variază ca putere în funcție de intensitatea și durata exercițiului fizic.