Ce a zis Vica Blochina despre Victor Pițurcă și Gigi Becali: ‘Cum să-i spun ăstuia?’

de: Năstase Mirabela
27 01. 2021

Vica Blochina a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a trebuit să facă față unei provocări de zile mari, și anume, să caracterizeze într-un cuvânt câteva vedete din România. Ce a spus frumoasa blondină aflați în rândurile de mai jos.

Ce a spus Vica Blochina despre Victor Pițurcă și Gigi Becali

Vica Blochina a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță, și anume, să caracterizeze într-un cuvânt vedete precu, Victor Pițurcă, Gigi Becali, Elena Băsescu, Bianca Drăgușanu. Cătălin Cazacu, Adrian Mutu, Daniela Crudu, Cătălin Măruță, Lora sau Victor Slav. Dacă despre Gigi Becali a spus că este ”evlavios și credincios”, ei bine, despre tatăl copilului ei, Victor Pițurcă, a avut mai multe de comentat. Deși mulți s-ar fi așteptat ca ea să aibă cuvinte nu prea frumoase la adresa lui, știute fiind acuzațiile pe care cei doi și le-au spus de-a lungul timpului, ei bine, Vica Blochina s-a cam ”îmnuiat” la vederea fotografiei cu Victor Pițurcă, remarcând faptul că, în ciuda vârstei lui, el arată nechimbat și că este ”țiplă”.

”M-aș fi măritat cu el”

”Victor Piturca – Satana, și nu ma refeream la porecla, cum poate sa arate la varsta lui 700 de ani asa de bine.?! L-am vazut mai demult cand a iesit sa ia copil, e identic, la fel cum il stiam, nu stiu cum reuseste asta. As fi vrut sa stiu ce face, dar nu spune nimic. Recunosc, mi-a tresarit inimoara cand l-am vazut. E țipla.

Gigi Becali – Cum să ăi spun ăstuia, nici nu știu, evlavios, credincios. Fii atent Gigi e foarte barfitor. Si i-am și zis asta o dată si a zis ca daca nu zice ce are de zis ii creste cancerul pe limba.

Elena Basescu – Mi-e greu sa spun, mama perfecta, supermamy

Bianca Drăgusanu – Barby bogata, superba

Catalin Cazcu-  Frumuselul

Adi Mutu – si asta-i frumos. Fenomenul

Daniela Crudu – nebuna

Cătălin Măruță- perfectul

Lora- vocea

Victor Slav- musculosul, Poppey Marinarul. Nu imi place de el, ca om e misto, dar nu m-as vedea cu el pe un yacht. E batran pentru mine”, a declarat Vica Blochina în emisiunea lui Cătălin Măruță.

De altfel, în urmă cu ceva timp, Vica Blochina a mărturisit că cel mai mult l-a iubit pe Victor Pițurcă și că nici nu a mai existat altă mare iubire, după ce aceștia s-au despărțit. Ea a spus chiar că s-ar fi măritat cu el, dacă acesta ar fi divorțat de soție.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica Blochina la PRO TV, tot în emisiunea „La Măruță”, în urmă cu ceva timp.