Ce a spus Stere Halep despre cununia Simonei Halep. Cât de sincer a fost

Ce a spus Stere Halep despre cununia Simonei Halep. Cât de sincer a fost
Dezvăluiri inedite despre cununia Simonei Halep. Tatăl sportivei a spus totul

Simona Halep se pregătește de unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei! Sportiva o să ajungă în fața ofițerului stării civile pentru a deveni, în mod oficial, soția lui Toni Iuruc. Iată că tatăl său s-a decis să facă dezvăluiri uluitoare despre ce urmează să se întâmple!

Tatăl Simonei Halep, dezvăluiri despre cununia civilă. Ce s-a aflat despre marele eveniment din viața sportivei

Simona Halep și Toni Iuruc o să aibă cununia civilă în data de 15 septembrie, așa că a mai rămas puțin timp și sportiva se va bucura de statutul de femeie măritată. Fanii abia așteaptă să afle mai multe detalii despre frumosul eveniment, iar Stere Halep a discutat despre schimbările din viața fiicei sale. 

Mai exact, tatăl sportivei a explicat că nu are emoții, ținând cont că este vorba doar de cununia civilă, eveniment pe care îl consideră plin de formalități. Acesta este extrem de fericit pentru că fiica lui și-a găsit liniștea în brațele lui Toni Iuruc, bărbatul ce a cerut-o de soție.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. (…) Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut.”, a declarat Stere Halep, la Antena Stars.

Cum se înțelege Stere Halep cu Toni Iuruc, de fapt

De asemenea, Stere Halep a explicat că totul îi merge bine jucătoarei de tenis. Tatăl Simonei Halep a vorbit și despre relația pe care o are cu bărbatul ce o să îi devină rudă, Toni Iuruc, explicând că se înțelege foarte bine cu alesul fiicei sale.

„Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. (…) După cum se vede, ea e ok, totul îi merge foarte bine.”, a adăugat el.

Detalii despre logodna Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat, de fapt

Imediat după ce Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit, aceștia au organizat o superbă petrecere pentru ca familia să se bucure de evenimentul emoționant din viața lor. Pe atunci, mulți speculau că ei s-ar fi căsătorit în secret, dar Stere Halep dădea cărțile pe față și spunea ce s-a întâmplat cu adevărat. 

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna.

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea.

În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței.”, a declarat Stere Halep, tatăl tenismenei, în exclusivitate pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI