Ce a spus Simona Halep după victoria superbă de la WTA Praga. Declaraţie demnă de o campioană

Ce a spus Simona Halep după victoria superbă de la WTA Praga. Declaraţie demnă de o campioană
Simona Halep, declaraţie frumoasă la adresa adversarei sale de vineri

Simona Halep s-a calificat în semifinale la WTA Praga după o victorie absolut impresionantă în faţa Magdalenei Frech. A fost 6-2, 6-0 pentru jucătoarea din România, care şi-a demonstrat clar valoarea superioară. Poloneza, în vârstă de 22 de ani, este pe locul 174 în clasamentul WTA. Extrem de inspirată pe teren în timpul confruntării cu Frech, Simona Halep a dat dovadă de aceeaşi eleganţă şi la interviul de după meci. A găsit scuze pentru evoluţia modestă a adversarei sale.

Simona Halep a găsit o scuză pentru prestaţia modestă a adversarei sale. Doar două game-uri i-a luat Frech

Simona Halep a amintit că Magdalena Frech a avut o partidă foarte lungă în manşa precedentă. Jucătoarea din Polonia a învins-o joi pe Arantxa Rus după un meci întins pe durata a mai bine de două ore de joc. Dar nu a mai avut energia necesară pentru a îi pune probleme şi Simonei Halep, în sferturile de finală. Trebuie să ţinem cont că şi românca a stat mult pe teren zilele trecute la Praga. A avut nevoie de set decisiv în partidele cu Polona Hercog şi Barbora Krejcikova. Şi a avut un meci lung şi în proba de dublu, încheiat în supertiebreak.

Dar Simona Halep nu a mai amintit despre asta, ci a preferat să accentueze situaţia grea a adversarei sale. O declaraţie demnă de o mare campioană. Apoi, Simona s-a ferit să aleagă o învingătoare pentru partida dintre Irina Begu şi Sara Sorribes Tormo. Din care se alege adversara ei din semifinale. Le-a lăudat pe ambele jucătoare.

„Joc din ce în ce mai bine în acest turneu, mă bucur de asta. Ea a avut un meci foarte lung ieri, era normal să îi fie greu. Nu a avut energia necesară. Au fost câteva lucruri pe care le-am îmbunătăţit la jocul meu. Am lovit mai puternic, am reuşit să lovesc foarte bine din voleu drive. Irina şi Sara (n.r. – Irina Begu şi Sara Sorribes Tormo) sunt ambele jucătoare foarte bune. Eu voi fi aici pentru a încerca să joc cât mai bine şi să câştig”, a declarat Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI