Ce a spus Rică Răducanu despre divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Comparația cu Gică Hagi

Ce a spus Rică Răducanu despre divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Comparația cu Gică Hagi
Rica Raducanu, despre divorturile sportivilor din Romania

Ce a spus Rică Răducanu despre divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Celebrul fost portar al Rapidului a spus ce este cel mai important într-o relație, respectiv apropierea dintre iubiți. Care este comparația făcută cu Gică Hagi.

Rică Răducanu, declarații despre divorțul Simonei Halep. „Când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva”

Rică Răducanu, fostul mare portar al echipei de fotbal Rapid, a făcut declarații despre divorțurile rapide ale unor mari sportivi de la noi. Acesta recunoaște că și el s-a temut că va fi părăsit de soția Ștefania, din cauză că era mai mereu plecat în cantonament.

Rică Răducanu e de părere că ochii care nu se văd se uită. „Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat”,  a spus Rică Răducanu, conform Ego.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc, divorț rapid

Simona Halep și Toni Iuruc se încadrează și ei la categoria divorțurilor rapide, întrucât cei doi au divorțat joia trecută după doar un an de căsnicie și cu doar două luni înainte de cununia religioasă, care trebuia să aibă loc pe 13 noiembrie la Casino Sinaia.

„Ce probleme credeați că o să fie în căsnicia Simonei Halep? Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea. E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă”, a declarat Rică Răducanu, conform sursei citate mai sus.

Rică Răducanu, dezvăluiri despre viața de sportiv

Rică Răducanu, fosta glorie a echipei Rapid, a făcut dezvăluiri dureroase din culisele vieții de sportiv. Antrenamentele, meciurile și absența de acasă pot înstrăina doi soți, indiferent cât de mare ar fi dragostea.

„Nu numai Simona Halep a divorțat, după doar un an de căsnicie. Și Gheorghe Hagi, fostul mare fotbalist, tot stilul ăsta a pățit, cu prima soție. El era plecat din țară, săracul, a umblat pe la echipele din străinătate, pe la Real Madrid, iar ea era pe aici, pe acasă, nu stătea cu el. Întâmplarea face ca Simona Halep și Gheorghe Hagi să fie machedoni, dar nu e o regulă. Treaba e că ești om, iar mulți sportivi plecați cu lunile de acasă au pățit acest necaz”, a mai spus Simona Halep.

Urmăriți Playtech.ro și pe