Ce a spus Randi despre Antonia în emisiunea lui Măruță. Alex Velea se va enerva după mesajul ăsta

de: Anca Lupescu
14 05. 2021

Randi și cuplul Velea-Antonia au avut câteva replici tăioase, după ce fostul component al trupei Morandi l-a ironizat pe Alex Velea pentru că s-a apucat de cântat trapanele. Antonia i-a luat apărarea iubitului ei, transmițând un mesaj către Rani și tot ce care critică acest nou stil.

Ce a spus Randi despre Antonia în emisiunea lui Măruță

După ce a râs de stilul inventat de Alex Velea, Randi și-a primit replica din partea Antoniei, care a spus că în industria muzicală din România există multe invidie și ipocrizie.

”Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Se numește trapa..nele, cică”, a spus Randi.

”Nimeni: nimic. Industria noastra: răutate, IPOCRIZIE, atitudine de mai presus, ironie, invidiiiieeeee și multe altele. E așa rău să fii atât de plin de ură. Mai sunt câțiva…” Nu urî, felicită! Prima dată ei râd, apoi copiază. Nu mai criticați munca altcuiva! Fiecare cu drumul lui, mai știți?”, a scris Antonia pe contul său de Instagam.

Acum, Randi a fost invitat la provocarea lui Cătălin Măruță cu sosurile picante. A primit câteva întrebări al căror răspuns nu îl vor încânta deloc pe Alex Velea. I s-a cerut să numească trei defecte ale cântărețului, așa că Randi a răspuns cât a putut de elegant.

„Scund ca să nu mă bag din prima în gura lupului. Impulsiv, încerc să găsesc ceva să nu îl deranjeze. Deci n-am voie să zic nimic de statură. Păi dacă nu îl cunosc așa bine. Deci, impulsiv. Pot să zic că a intrat prea devreme în manele și (…) dar nu îl cunosc așa bine și poate arogant uneori. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a spus Randi. 

„Trebuie să schimbăm scund, că nu ne referim la fizic. L-ai făcut și pitic”, a spus Cătălin Măruță”

„Păi nu vreau să mă stric la stomac. Am menționat că pe jumătate nu cred ce am spus”, a continuat cântărețul. 

„Care sunt cele mai mari trei defecte ale lui Alex Velea”, a dezvăluit prezentatorul întrebarea. 

„Mi-am asumat-o pe asta. Când iei bătaie te doare atunci, dacă mănânc picant trei zile (…). Nu știam ce să zic despre el. Omul e mișto”, a continuat Randi. 

Randi și-ar dori o aventură cu Antonia, dacă ar fi sigur că nu s-ar afla

În plus, la a doua întrebare, Randi a ținut să menționeze că nu poate da primul nume, pentru că e foarte posibil ca Velea să îl bată.

„Ai înnebunit la cap! Deci trei nume, da?  Pe prima nu pot să o zic că mă bate iar Velea. Vrei să iau numai nemăritate? Bă, fii atent. Nu am cum să dezvolt că se prinde lumea. Cred că toată țara ar vrea asta. Trei nume: Antonia. Trebuie să mă mut de acasă. Adelina Pestrițu. Am gusturi, nu sunt fraier, nu? Și Ana Lesko. Mi-o asum și pe ea. Ce te uiți așa la mine? Citește, frate!”, l-a îndemnat artistul pe Măruță.

„Cu ce femei din showbizul românesc ai vrea să ai o aventură de noapte dacă ai fi sigur că nu s-ar afla”, a fost întrebarea la care cântărețul a răspuns. 

„Da, mă, da. Îți dai seama cât îmi doresc să nu mănânc picant?”, a continuat Randi.

După conflictul cu Antonia, Randi i-a dat un mesaj lui Alex Velea în care își cerea scuze voalat, spunând că nu a știut că el a inventat acest stil de muzică.

”Mi-a dat ieri mesaj, dimineață. Eu sunt prieten cu el de o viață, ne știm din 2004. Primele voci le-am tras cu Randi, cu Andrei Ropcea. Îl respect și îl apreciez ca artist. Nu am înțeles exact către cine bat acele mini jigniri, că nu-i place stilul, că i se pare ceva pandemic. Mi-a scris că nu a știut că eu am inventat stilul ăsta și că nu a vrut să jignească. A fost un fel de scuză împachetată frumos. Nici nu aveam de scuze. E prietenul meu”, a declarat Alex Velea.

Cei mai lipsiți de talent artiști din România, în opinia lui Randi

În continuare, Randi a fost întrebat ce artiști consideră că sunt lipsiți de talent. El a răspuns, însă s-a scuzat apoi, spunând că nu crede asta și că a răspuns doar pentru că era presat. După mult timp de gândire, artistul a dat și răspunsul:

Randi: „DJ Sava. Gino Manzotti de la DJ Project. Eu pot să mint în momentul ăsta. De unde știi că nu mint? Și Ro- Mania. Hai că oricum nu mai contează. S-a terminat concursul”.

Cătălin Măruță: „Numește trei artiști despre care crezi că sunt lipsiți de talent”.

Randi: „Bine, eu chiar nu cred. Gino, Sava, băieții de la RO MANIA, când o să ajungeți în emisiunea asta o să ziceți orice. Credeți-mă. Așa puteam să îi iau pe toți din trecut. În prezent ai relații cu ei”.

Cătălin Măruță: „Fratele lui Sorin de la Ro-mania e Cristi Mitrea de luptător MMA”

Randi: „Mă îmbrac mai gros. Crede-mă că încă mă arde gura. Nu vreau să mă gândesc cum erau celelalte. Mersi mult de tot! Mai vin”, a încheiat Randi.