Ce a spus Mircea Badea despre Diana Șoșoacă. Reacția bombă la Antena 3

Ce a spus Mircea Badea despre Diana Șoșoacă. Reacția bombă la Antena 3
Mircea Badea întreabă: ”Ce aţi făcut doamna Şoşoacă?”

Principalele teme de discuție, în aceste ultime zile, sunt cifrele covid și apariția Dianei Șoșoacă în Parlament. Avocata a generat adevărate polemici pe marginea atitudinii sale, iar reacțiile nu au fost așteptate prea mult. Cum era de așteptat, nici Mircea Badea nu s-a dat la o parte în a comenta episodul de ieri.

Mircea Badea întreabă: ”Ce aţi făcut doamna Şoşoacă? ”

Cum era de așteptat, în tot spațiul public românesc, de ieri, au început discuțiile, polemicile și criticile la adresa deciziei senatorului de Iași de a se prezenta la Senat, fără masca de protecție. Autoritățile deja au demarat acțiuni de verificare.

Pe de altă parte în diferitele emisiuni tv, lumea comentează, fie de bine, fie de rău. Printre cei care au comentat, mai mult ironic cele întâmplate ieri, în ședința Senatului României, a fost și moderatorul ”În gura Presei”, de la Antena 3, Mircea Badea. În stilu-i caracteristic, Mircea Badea a decis să o întrebe pe Diana Șoșoacă ce a pățit.

”Azi am vrut să mă uit şi eu liniştit să văd ce se întâmplă în Parlament şi când văd surpriză. Peste tot era senatorul AUR care nu a purtat mască în Parlament.

Ce aţi făcut doamna Şoşoacă? Şi dacă apareaţi topless nu era atâta tevatură. Toată lumea a vorbit despre dumenavoastră!”, a spus Mircea Badea, în emisiunea de la Antena 3.

”Vă pot acuza de misoginism!”

Dialogul cu pricina a avut loc în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, emisiune în care fusese invitată și Diana Șoșoacă. Numai că reacția senatoarei a fost una care l-a cam lăsat fără replică pe moderatorul Mircea Badea. Încercând să răspundă la întrebările moderatorului, Diana Șoșoacă a decis să răspundă cu mici amenințări și cu la fel de multă ironie.

”Mircea Badea: „Ce ați făcut dna Șoșoacă astăzi în Parlament? Că voiam să vă dojenesc! Dacă apăreați toples nu cred că ieșea atâta ….”

Diana Şoşoacă: „Nu eu am făcut!”

Mircea Badea: „Voiam și eu să mă mai uit la din astea cu Guvernul cu Câțu, cu astea, domnule, nimic, Șoșoacă n-are mască!”

Diana Şoşoacă: „Dl Coarnă n-are mască, dl Kelemen Hunor n-are mască, de ce nu spuneți? Vă rog să vă referiți și la dânșii! Atunci vă pot acuza de misoginism! Îi cer scuze că v-am deranjat azi”

Mircea Badea: „Eh, lăsați!”

Diana Şoşoacă: Promit că vă voi deranja din ce în ce mai des!”,a fost dialogul din platoul ”Sinteza Zilei”, între cei doi.

 

Sunt din ce în ce mai multe reacții, fie dure, fie ironice, la adresa atitudinii avocatei, dar aceasta pare-se că nu o interesează aest lucru. În schimb, autoritățile au decis să facă verificări privind adeverința avocatei de sănătate și care ar face dovada unor afecțiuni respiratorii, argumentul acesteia de a nu purta masca în Senat și la Palatul Cotroceni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI