Ce a spus Meghan Markle despre tatăl său în documentarul Netflix. Reacția rapidă a bărbatului

de: Ioana Bucur
14 12. 2022

Nu doar monarhia britanică este vizată de dezvăluirile și acuzațiile făcute de ducii de Sussex în primele episoade ale seriei despre viața lor, ci și familia actriței. Ce a spus Meghan Markle despre tatăl său în documentarul Netflix. Reacția lui Thomas, care se recuperează după accidentul vascular suferit la începutul anului, nu a întârziat să apară.

Meghan Markle, dezvăluiri noi despre tatăl său

Primele trei episoade ale documentarului Neflix fac furori în întreaga lume. Pentru Familia Regală, producția este doar o nouă trădare din partea Prințului Harry. De data asta, însă, și rudele lui Meghan Markle – mai exact, tatăl și sora vitregă – au fost luate în vizor.

În fața camerelor de filmat, actrița a susținut că nu a avut niciodată o relație apropiată cu Samantha, acuzând-o pe sora sa vitregă că a mințit în legătura cu acest aspect.

„Samantha Markle susține că ea și Meghan au avut o relație strânsă până în 2018 și că mass-media a fabricat citate care i-au fost atribuite”, se arată într-o declarație care apare în documentar.

Ducesa de Sussex susține că cele două nu se mai văzuseră de mai bine de zece ani.

„Sora mea vitregă, pe care nu o văzusem de mai bine de un deceniu – și atunci doar o zi și jumătate – era dintr-o dată peste tot. Nu-ți cunosc al doilea nume. Nu știu când e ziua ta. Le spui acestor oameni că m-ai crescut”, a spus actrița.

Meghan Markle a vorbit și despre tatăl ei, de care s-a distanțat din ce în ce mai mult pe măsură de nunta ei cu Prințul Harry se apropia. Ea dezvăluit că a fost îndemnată de echipa de comunicare de la Buckingham să îl contacteze pe Thomas pentru a-l întreba dacă este adevărat că pimește bani de la presă pentru poze și informații despre ea.

„L-am sunat pe tatăl meu și i-am spus: „Uite, ei spun că iei bani de la tabloide pentru fotografii. Este adevărat?” El mi-a spus că nu”

Markle a mai spus că nu a crezut că mesajul trimis de pe telefonul tatălui ei, în care o anunța că nu va participa la nuntă, a fost scris de Thomas. Acesta avea următorul text:

„Operația a decurs bine. Atacul de cord a făcut ceva pagube. Au intrat și m-au reparat, au pus și niște garnituri. Doctorul nu m-a lăsat să zbor, așa că, bineînțeles, îmi pare rău, dar pot. Am ajuns să te iubesc și să-ți doresc tot ce e mai bun.”

Reacția lui Thomas Markle

La rândul său, Harry a punctat că este perfect conștient că relația cu el a costat-o pe soția sa relația cu tatăl ei: „Desigur, este incredibil de trist ce s-a întâmplat. A avut un tată înainte de asta și acum nu mai are”.

Reacția lui Thomas Markle nu a întârziat să apară. Tatăl lui Meghan Markle a declarat că a scris fiecare cuvânt din acel mesaj.

„Am scris fiecare cuvânt pe care l-am trimis de pe acel telefon, care se află încă în posesia mea”, a declarat Thomas Markle pentru publicația „Mail on Sunday”. „Faptul că a afirmat că telefonul meu a fost compromis este, pur și simplu, fals. Am scris acest text în timp ce zăceam pe un pat de spital, după ce am avut două atacuri de cord și mi s-au pus stenturi”.

„Harry și Meghan fac acum tot ceea ce mi-au spus să nu fac. Mi-au spus să nu vorbesc niciodată. Cred că ceea ce fac ei acum este mult mai rău decât orice am făcut eu vreodată”, a declarat tatăl lui Meghan.

Cât despre afirmațiile făcute de Harry, Thomas Markle a subliniat că îi va fi mereu alături fiicei sale și că își dorește să își cunoască cei doi nepoți.

„Ea încă mai are un tată. Sunt aici, locuiesc încă în aceeași casă și am același număr de telefon. Sunt încă tatăl lor. Mi-ar plăcea să-mi văd nepoții. Ei au doi bunici. Cred că aceasta este o problemă de familie care ar trebui să fie gestionată de familie. Îmi iubesc fiica și o voi iubi mereu.”