Ce a spus Jador despre relația dintre Zannidache și Ana Porgras. Lucrurile sunt clare pentru manelist

Ce a spus Jador despre relația dintre Zannidache și Ana Porgras. Lucrurile sunt clare pentru manelist
Ce a spus Jador despre relația dintre Zannidache și Ana Porgras

Deși eliminarea verigilor slabe era soluția pentru a răzbi în luptă, spuneau Faimoșii, odată cu reușitele în acest sens, cei roșii pare din ce în ce mai dezbinați. Valul de tensiune s-a întețit după eliminarea Majdei, când la consiliu s-a discutat despre alt subiect controversat: relația apropiată dintre Zannidache și Ana Porgras. Prietenia dintre un băiat și o fată este un subiect dezbătut în general, darămite într-un joc în care foamea și dorul sunt factori principali. Astfel, gimnasta este privită cu scepticism de colege, cât și de unii coechipieri, pentru că ar face strategii și l-ar urma pe Zanni cu ochii închiși, în timp ce alta ar fi realitatea. Jador și-a spus părerea despre presupusa lor legătură.

Jador, despre relația dintre Zannidache și Ana Porgras

La consiliul de eliminare din seara de duminică, atunci când Majda a fost eliminată, Ana a fost acuzată că îi este fidelă strategiilor gândite de Zannidache.

„Ana a votat așa pentru că e iubita lui Zanni”, a zis unul dintre Faimoși. Tinerii implicați au negat la secundă afirmația, gimnasta subliniind faptul că doar se cunoșteau dinainte de a ajunge în Republica Dominicană. Jador refuză să creadă.

„Vor să ascundă relația, nu știu ce vor. Eu cred că fata asta nu se potrivește deloc, sincer, cu el”, a declarat cântărețul.

„Ana nu este iubita mea și nu va fi niciodată”, a precizat Zanni.

„Unu la mână, nu sunt iubita lui Zanni”, a completat Ana.

Gimnasta manichiuristă, poveste fabuloasă!

„Acum fac unghii. M-am apucat de treaba asta de un an. Fac unghii construcții cu gel, semipermanentă, tot ce ține de îngrijirea manichiurii. Mai câștig un ban în plus din chestia asta. Fără rentă viageră, pe lună câștig 2000-3000 de lei. Programul meu într-o zi e: merg la sală, mănânc, apoi vin la salon și sunt aici până seara, în funcție de programări”, a povestit Ana într-un interviu pentru Kanal D.

Deși face cu pasiune manichiura pentru doamne, Faimoasa se gândește mai mereu cu mare dor la prima sa dragoste, gimnastica. „Am avut moment în care îmi e foarte dor de ceea ce făceam, ținând cont că am făcut 14 ani treaba asta, dar acum am altă viață”, a completat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI