Ce a spus Ianis Hagi despre colegii săi din Scoția. Cu siguranță se vor supăra

Ce a spus Ianis Hagi despre colegii săi din Scoția. Cu siguranță se vor supăra
Ianis Hagi a vorbit despre colegii de echipă

Mai este puțin și tânărul mijlocaș ianis Hagi va simți gustul victoriei finale cu Glasgow Rangers. Mai sunt câteva meciuri în Scotish Premiere League și titlul de campioană va ajunge în fieful echipei lui Ianis. Recent toți jucătorii au dat un interviu postului tv al celor de la Rangers. Bineînțeles că i-a venit rândul și lui Ianis, iar răspunsurile sale au fost pe măsură.

Ianis Hagi a vorbit despre colegii de echipă

Prestațiile recente ale tânărului jucător român i-au adus laude atât în presa locală, cât și din partea fanilor. Cotat deja la aproape 23 de milioane de lire sterline, pentru un posibil transfer, Ianis este pe val, cum s-ar spune. Într-un interviu recent dat postului tv al celor de la Rangers mijlocașul român a vorbit de modul cum s-a adaptat și integrat în echipă. În același timp a vorbit și despre unii din colegii săi de echipă.

Despre unii a vorbit de bine, despre alți mai puțin. Întrebat de reportee care ar fi cel mai tehnic jucător din lotul celor de la Glasgow Rangers, mijlocașul a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Aș zice că eu”. Fundașul Nikola Katic, în opinia mijlocașului nostru, este cel mai slab dansator din lotul echipei, despre acesta tânărul declarând că: „Poate că greșesc, nu sunt sigur. L-am ales pe el doar pentru că e mare. Scuze, Niko!”.

Unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei, ajuns acum la 38 de ani, este Jermain Defoe. Despre veteranul echipei, Ianis a declarat că este pentru mai tinerii săi colegi o adevărată inspirație:

„E o inspirație pentru toată lumea datorită modului în care reușește să se motiveze în fiecare zi. Nu doar aici, ci și în Anglia. Să joci la vârsta asta și la un nivel atât de înalt, da, mi-aș dori să fiu JD pentru o zi.”, a declarat Inanis Hagi.

Românul la primul titlu în Scoția cu Glasgow Rangers

Scotish Premiere League este pe ultima sută de metri. Mai sunt exact șapte etape de jucat, iar Glasgow Rangers mai are nevoie doar de 4 puncte ca să-și asigure confortabil primul loc și câștigarea campionatului și a titlului. Pentru Ianis ar fi primul titlu în Scoția, după mai bine de doi ani de la sosirea sa pe Ibroc.

Ar fi o încununare de succes a prestațiilor sale din ultima vreme. Deși oficialii nu pun problema unui transfer imediat, l-au trecut totși pe lista jucătorilor transferabili.

Cota sa de piață, conform presei locale, a crescut la 23 de milioane de lire sterline, și există toate șansele să ajngă la o echipă de top. Rămâne să vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului și în perioada de mercato de după. Până atunci, Ianis Hagi este un jucător care merită toată atenția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI