Ce a spus Florin Călinescu despre Smiley și Gina Pistol: ‘Soacra voia și ea un Fuego’

Ce a spus Florin Călinescu despre Smiley și Gina Pistol: ‘Soacra voia și ea un Fuego’
Florin Călinescu, despre Smiley și Gina Pistol

Ediția 21 a sezonului 11 ”Românii au talent” a surprins o conversație savuroasă între jurații emisiunii. Filmată înainte ca Smiley să devină tată, subiectul noului din viața sa a fost dezbătut la masa de la Pro TV. După ce au comentat serios pe baza noii posturi în care artistul urma să fie pus, Florin Călinescu a intrat în dialog cu câteva glume. Deși a atins personaje precum Gina Pistol și soacra sa, artistul nedevoalând amănunte despre, s-a amuzat copios pe seama poantelor spuse de actor.

Florin Călinescu, glume despre Smiley, Gina Pistol și soacra

Ediția din această seară a show-ului ”Românii au talent” va începe cu un număr impresionant și va continua cu o conversație între jurați, purtată într-o pauză de filmare. Totul s-a petrecut înainte ca Smiley să devină tată, așa că prietenii de la Pro TV ba l-au sfătuit, ba i-au pus întrebări.

Cel care a intrat serios în subiect, ducându-se chiar la soacră, a fost Florin Călinescu. Actorul a făcut glume cu privire la momentul în care Gina Pistol a anunțat-o pe mama sa că îl va avea ca ginere chiar pe celebrul cântăreț. Este de părere că femeia i-ar fi vrut în familie fie pe Fuego, Cătălin Crișan sau Adrian Enache. 

„Altceva erau Fuego, Cătălin Crișan, Adrian Enache, ăștia care cântă”

Andra: „Primele luni nu sunt ușoare. Colicii și toate cele…”

Florin Călinescu: „Eh, până la un an doi se duce la Pitești aia mică, mai stă și pe acolo.

Smiley: „E ușor, nu cred că va fi atât de greu.”

Andra: „Până la urmă, e primul copil.”

Florin Călinescu: „Ea are părinți? De unde sunt, din București?”

Smiley: „Da, din București. Ei sunt în București.”

Florin Călinescu: „Altceva era Fuego. Soacră-sa să fi zis – da, și Smiley e drăgut, dar Fuego, Cătălin Crișan, ăștia, Enache, adică ăștia care cântă, știi?

Discuția s-a încheiat în zâmbete, toți cei prezenți amuzându-se de comparațiile ieșite din imaginația lui Călinescu, iar artistul nu s-a arătat deloc deranjat de acestea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI