Ce a spus Diana Șoșoacă după ce a fost dată afară din AUR. Prima reacție a senatoarei

Ce a spus Diana Șoșoacă după ce a fost dată afară din AUR. Prima reacție a senatoarei
Ce a spus Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR

O nouă zi, un nou scandal pe scena politică din România. Ce a declarat Diana Șoșoacă după ce a fost dată afară din Alianța pentru Unirea Românilor. Prima reacție a senatoarei, după ce conducerea partidului a hotărât eliminarea uneia dintre cele mai vocale prezențe din AUR. Care a fost motivul pentru care Diana Șoșoacă a fost dată afară din partid.

Ce a spus Diana Șoșoacă după ce a fost dată afară din AUR

Veste proastă pentru Diana Șoșoacă. Renumita senatoare a fost dată afară din partidul AUR miercuri, 10 februarie 2021, după ce a participat la o petrecere cu lăutari, unde nu s-au respectat măsurile de prevenție din pandemie. Totul a fost filmat și transmis de către însăși senatoarea Șoșoacă pe contul său de Facebook. Parlamentarii AUR Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric au fost cei care au propus excluderea senatoarei din Alianța pentru Unirea Românilor. 

„Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri. E o decizie luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a declarat Dan Tănasă pentru Antena 3.

Reacția senatoarea nu a întârziat să apară. Diana Șoșoacă a făcut acuzații grave, în Parlamentul României despre campania de vaccinare împotriva coronavirusului. Profund indignată, avocata a început să țipe în timpul unei ședințe, iar microfonul i-a fost tăiat.

„Ne puneți pumnul în gură când avem dreptul să luăm atitudine împotriva uciderii poporului român, ăsta este adevărul. Dați-mă afară cu poliția, cu cine vreți dvs, amendați-mă”, a declarat Diana Șoșoacă în Parlamentul României.

Imaginile cu Diana Șoșoacă de la petrecerea cu lăutari a devenit virală

E virală pe internet. Filmarea care face înconjorul internetului cu Diana Șoșoacă a stârnit valuri de reacții în mediul online. În imagini o putem observa pe celebra senatoare pe ringul de dans, la o petrecere aniversară din Iași, unde nu au fost respectate măsurile de protecție pentru încetarea răspândirii coronavirusului. La petrecerea respectivă nimeni nu purta mască, iar invitații cântau împreună, mai mulți de la același microfon.

„La mulți ani, România. E cazul să vă treziți odată, e cazul să vă reveniți la viață. Viața trebuie trăită.” , spune Diana Șoșoacă pe filmarea care a devenit virală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI