Ce a spus Daria Radionova despre violențele lui Alex Bodi. De ce nu se teme

Ce a spus Daria Radionova despre violențele lui Alex Bodi. De ce nu se teme
Ce a spus Daria Radionova despre violentele lui Alex Bodi

În timp ce Bianca Drăgușanu îl acuză de bătăi crunte, Daria Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi, nu pare a fi deranjată de trecutul violent al acestuia.

Ce a spus Daria Radionova despre violențele lui Alex Bodi

Ba mai mult decât atât, Daria Radionova îl descrie pe acesta ca fiind bărbatul ideal. Aceasta și Alex Bodi sunt împreună de câteva luni, dar deja îl descrie ca pe bărbatul perfect din viața ei.

De altfel, Daria Radionova a acordat un interviu televizat chiar din casa în care locuiește alături de Alex Bodi. Aceasta  a avut numai lucruri bune de declarat la adresa partenerului ei și nu dă semne că ar deranja-o trecutul lui violent.

„Ca bărbat el are grijă de mine, se comportă frumos cu mine, mă surprinde cu flori, mereu încearcă să mă facă fericită, să zâmbesc. Ne înțelegem unul pe altul atât de bine. Tot ce ai nevoie să găsești într-un bărbat, el are acele calități”, a spus Daria Radionova, într-o emisiune TV.

”Am devenit ca o femeie de casă”

Conform Dariei Radionova, ei se comportă deja ca o familie. Mai mult decât atât, de când sunt împreună, și ea a devenit femeie de casă. Cu toate că are afaceri în Londra, un salon de înfrumusețare și un o afacere cu bijuterii, Daria Radionova a lăsat totul la o parte, doar ca să fie cu bărbatul iubit.

„Gătim împreună. Mă ajută. Fetele lui vin la noi, mă joc cu ele. Așa trebuie să fie într-o relație normală. (…) Am devenit ca o femeie de casă. Îmi place fiecare moment, chiar dacă uneori este destul de dificil, dar sunt cu persoana iubită”, a spus Daria Radionova.

Aparent, tânăra se simte ca acasă în casa lui Alex Bodi și din spusele ei, afaceristul este un bărbat total diferit de felul în care a fost descris de fosta soție, Bianca Drăgușanu.

„Pentru mine este important pe cine am alături. În acest moment, acasă pentru mine e aici, pentru că sunt cu bărbatul pe care îl iubesc și care este sprijinul meu”, a spus Daria Radionova.

Daria Radionova a spus la un moment dat că s-a născut în Rusia, dara copilărit în Republica Moldova, acolo unde a trăit până a plecat la studii în Marea Britanie. Tânăra este vârstă de 27 de ani. Despre originile sale, Daria susține că provine dintr-o familie milionară.

„Țara mea de origine este Rusia. Dar eu am crescut în Moldova. Aici mi-am petrecut toată copilăria datorită unor circumstanțe. Fratele meu și cu mine avem naționalitate rusă”, a mărturisit Daria Radinova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI