Ce a spus Alexandra Dinu chiar înainte să înceapă Românii au talent. Semnul care a făcut-o să accepte propunerea

Ce a spus Alexandra Dinu chiar înainte să înceapă Românii au talent. Semnul care a făcut-o să accepte propunerea
Alexandra-Dinu-mai-frumoasă-ca-niciodată.-A-apărut-prima-poză-cu-superba-actriță-în-postura-de-jurat-la-Românii-au-talent

Alexandra Dinu este noua membră a juriului de la „Românii au talent”. Ce a determinat-o pe frumoasa blondină să accepte această provocare și ce a declarat vedeta.

Alexandra Dinu, noua membră a juriului la „Românii au talent”

Vineri seara începe noul sezon al emisiunii „Românii au talent”. Printre jurați se numără și frumoasa Alexandra Dinu. Vedeta a făcut primele declarații, înainte de începerea emisiunii. Frumoasa blondină va lua locul celebrului Mihai Petre, în juriul de la „Românii au talent” și va juriza alături de Andra, Andi Moisescu si Florin Călinescu.

Alexandra Dinu a locuit o perioadă în Italia, unde a făcut cariera în cinematografie. A jucat în mai multe seriale de televiziune, alaturi de actori celebri. Acum, Alexandra a revenit în țară pentru show-ul „Românii au talent”.

Alexandra Dinu, primele declarații înainte de Românii au Talent

Noul sezon începe vineri seara, iar Alexandra va juriza alături de colegii ei. Se pare ca vedeta are emoții pentru prima ediție a sa, în calitate de jurat la una dintre cele mai apreciate emisiuni de talent. Vestea că Alexandra Dinu îl va înlocui pe Mihai Petre în juriul faimoasei emisiuni Românii au talent a fost una surprinzătoare pentru telespectatorii show-ului de talente.

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență’, a declarat Alexandra Dinu la Știrile PRO TV.

Unul dintre motivele pentru care a acceptat această propunere a fost faptul că îi plac provocările, după cum declara frumaosa vedetă.

 „Am mai avut oferte de a mă întoarce în televiziune, dar n-am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Acum iată că revin în televiziune după mulți, mulți ani. Am emoții! Întotdeauna am emoții’, a povestit Alexandra Dinu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI