Ce a scris 50 Cent despre Daniela Crudu. Milioane de oameni au văzut asta

Ce a scris 50 Cent despre Daniela Crudu. Milioane de oameni au văzut asta
Ce a scris 50 Cent despre Daniela Crudu. Milioane de oameni au văzut asta

Daniela Crudu a ajuns din nou în atenția lui 50 Cent. După ce în urmă cu câțiva ani artistul a distribuit o înregistrare video în care fosta asistentă TV își scotea lenjeria intimă în direct, nici de această dată nu a venit cu ”gânduri de pace”. Rapperul a marcat o altă gafă de a sa. Bruneta a fost cea care a arătat tuturor ce mesaj a publicat celebrul artist despre ea, pe rețelele de socializare.

Reputația ei a trecut Oceanul de două ori. Daniela Crudu, din nou în vizorul lui 50 Cent. Ce a scris rapperul despre ea

Sânii Danielei Crudu nu mai sunt un mister pentru nimeni. Odinioară instrument pentru audiență, astăzi un magnet pentru a-i aduce bine în viața din spatele reflectoarelor ori pentru simpla plăcere, bruneta nici nu se mai chinuie să-i ascundă. Prin urmare, aparițiile în care nu îi lasă să evadeze din haine sunt rare. Puțini știu însă că, în trecut, era cât pe-aci să rămânem fără ea; fără Daniela. Tânăra îi înnebunise la acea vreme pe greci, care ar fi dat aproape orice ca să o aibă doar pentru ei. În 2016, notorietatea bustului ei, deși mai mic decât în prezent, căpătase dimensiuni fantastice. Celebrul rapper american 50 Cent pusese ochii pe vedeta noastră.

Mai exact, un comentariu legat de dezinvoltura cu care tinerele care prezintă vremea în România își arată sânii i-a atras în mod excepțional atenția. Atât de tare i-a plăcut, ori a vrut să dea un exemplu de ”așa nu”, încât a publicat imagini cu bruneta pe pagina lui de Facebook. Fosta asistentă TV nu s-a sfiint de momentele stânjenitoare în care a fost surprinsă și nici de atenția lui 50 Cent, publicată pe pagina sa de socializare, așa că a repostat gestul artistului, pentru a-l vedea toată lumea. Cum ar spune prietena sa, Bianca Drăgușanu, la mijloc este asumare.

Ce operații estetice are?

În urmă cu doar câțiva ani, o fată blondă, cu puține pretenții, dar cu o dorință imensă de a ajunge cunoscută, ieșea timid în lumea reflectoarelor în videoclipul celor de la B.U.G. Mafia. Însă, pe când avea doar 17 ani, Daniela urca pe masa medicului estetician, pentru a-și pune silicoane, pe semnătura tatălui. Ea a reușit rapid să atragă atenția și a devenit un fotomodel de succes în scurt timp, apoi a obținut un post de asistentă TV la ”Un Show Păcătos”, emisiune de la Antena 1 care a și consacrat-o. Din acest punct, transformările s-au ținut lanț. Culoarea părului, sâni mai mari, botox, acid hialuronic și câte și mai câte alte îmbunătățiri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI