12 aug. 2019 | 12:31

Ce a răspuns Becali, când a fost întrebat de ce nu preia el rolul de antrenor FCSB. Motivul este halucinant

Știri generale
Ce a răspuns Becali, când a fost întrebat de ce nu preia el rolul de antrenor FCSB. Motivul este halucinant
Ce spune Gigi Becali despre rolul de antrenor FCSB

După eșecul FCSB-ului cu Voluntari, Gigi Becali a răbufnit! Scandalul monstru a avut loc, la DigiSport, când latifundiarul din Pipera a fost invitat să intre prin telefon și să comenteze situația delicată în care a ajuns echipa sa. Lucrurile au degenerat, iar replicile acide nu au lipsit. În spiritul caracteristic, Becali a oferit motivul halucinant pentru care nu a ajuns să ocupe încă, oficial, rolul antrenorului la FCSB.

Gigi Becali, despre situația de la FCSB

Gigi Becali a răbufnit, în cadrul emisiunii de la DigiSport, în care i s-a cerut să comenteze situația FCSB, mai ales că echipa a suferit o nouă înfrângere.

Dacă nu pun alt antrenor, rămâne Vergil Andronache. Vă spun un singur lucru. Eu sunt vinovat de dragoste, că iubesc prea mult oamenii, dar nu m-am așteptat că o să aveți atâta obrăznicie să mă judecați pe mine la 60 de ani.„, a spus el la postul de televiziune.

Moderatul Dan Filoti a încercat să calmeze spiritele. „Nu vă judec pe dumneavoastră, Gigi Becali, vorbesc despre echipă, unde e un haos total.”

Aflat în platoul de televiziune, Ilie Dumitrescu s-a implicat și el în discuție. „Nu poți să spui că-ți asumi că ai trei înfrângeri. Nu e o strategie ok. Poți rata titlul”, i-a atras atenția lui Becali.

Reacția acestuia nu a întârziat să apară. „Și care e problema? Ratez titlul, asta e. Nu mă mai deranjați, că fac ce vreau eu”.

Ce a răspuns Gigi Becali, când a fost întrebat de ce nu preia el rolul de antrenor

„Nu te deranjăm să te tragă cineva la răspundere. Te deranjăm pentru că echipa asta încă mai are milioane de suporteri care își pun întrebări”, i-a explicat Dumitrescu, dar Becali a ținut-o pe a lui: „Le spun eu suporterilor ce o să fac: o să mă calific în Europa League și o să iau campionatul. O să le iau pe toate. Aia o să fac!”.

Ilie Dumitrescu a avut și o propunere pentru Becali, să preia el postul de antrenor: „Acum trebuie să-ți pui frumos un costum elegant și să treci pe bancă. Asta ar fi ultima! O faci pe asta și gata, intri în istorie!”

Văd că și tu faci judecăți de valoare. Tu trebuie să-ți vezi de restaurantul tău! E treaba mea, Ilie. Stai tu cu cravata la televizor. Ce ușor e să vorbești, dar cum crezi că e să dai milioane de euro?

Mie nu-mi place să văd meciul de jos, de-aia nu cobor pe bancă. Văd mai bine meciul de sus. Mă distrez.„, a fost răspunsul lui Becali, potrivit gsp.ro.

 

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Adelina Pestrițu a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu! A ales o coafură retro și o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cum doar la Hollywood mai vezi
Unica.ro
Gata, a renunțat la știri! Demisie fulgerătoare din televiziune
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
Ungurii, excluși din NATO?! Au pierdut încrederea tuturor. Decizia pe care Putin abia o așteaptă
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
CERERE pentru BANI mai mulți la PENSIE. Pensionarii TREBUIE să DEPUNĂ imediat ACTELE
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro