Ce a putut spune Viorica de la Clejani despre covid-19. Ce soluție are împotriva virusului
Nici Viorica de la Clejani nu pare să creadă în existența virusului covid-19. Aceasta a făcut o serie de declarații controversate în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.
Ce a putut spune Viorica de la Clejani despre covid-19
De altfel, Viorica de la Clejani s-a lăudat mereu cu familia sa și cu cei doi copii, spunând că împreună au reușit să treacă peste multe greutăți.
„Copiii ăștia doi sunt ai mei. Noi, ca părinți, nu credem că are cineva dreptul să se apropie de copiii mei sau să le zică ceva. Ei nu au dat nimănui în cap, nu au luat banii nimănui. Ce au făcut? Că au avut un anturaj prost?
Eu sunt mulțumită în orice fel de copiii mei. Eu am făcut-o pe Margherita la 19 ani. Ei sunt ochii mei din cap sunt sufletul meu.”, a spus Viorica de la Clejani, la Antena Stars.
”Dacă sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez”
În afară de spusele despre familia sa, aceasta a vorbit și despre perioada grea prin care au trecut artiștii în această perioadă de pandemie. În plus, Viorica de la Clejani crede că problemele pe care le poate cauza virusului nu sunt chiar atât de grave precum s-a spus și se spune în continuare. Tot Viorica de la Clejani a mărturisit că se va vaccina împotriva noului coronavirus, doar dacă va fi pusă la zid.
„Daca sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești.”, a mai declarat Viorica de la Clejani pentru XNS, la Antena Stars.
În ce privește sumele cerute de Clejani la cântări, ei bine acestea nu sunt așa de mari. Spre exemplu, artiștii cer o sumă de trei ori mai mică decât manelistul Florin Salam, care nu semnează niciun contract mai mic de 15.000 de euro pe o oră de cântat, iar cu banii de la invitați, suma ar putea să depășească suma de 25.000 de euro.
Taraful de a Clejani a luat ființă în anul 1988. După Revoluție, formația a început să susțină concerte în străinătate, iar succesul a venit imediat.
“Meseria de lăutar se transmite de sute de ani, din generaţie în generaţie. Taraful a luat naştere în 1988, iar solista a fost încă de la început soţia mea, Viorica. Atunci, aveam 20 de instrumentişti. Totul a plecat din dorinţa de a readuce muzica tradiţională şi instrumentele autentice în prim plan. După Revoluţie, graniţele muzicii s-au deschis şi nimeni din străinătate nu mai ascultase genul ăsta de muzică”, a povestit Ioniță de la Clejani.