Ce a putut spune Teo Trandafir despre Jador, la TV. Replica lui genială nu a întârziat să apară

Ce a putut spune Teo Trandafir despre Jador, la TV. Replica lui genială nu a întârziat să apară
Ce a putut spune Teo Trandafir despre Jador, la TV. Replica lui geniala nu a intarziat sa apara

Teo Trandafir a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce declarat că nu l-ar lua de soț pe celebrul artist Jador. Fostul Faimos de la Survivor România sezonul 2 nu s-a putut abține și a avut o replică genială la adresa prezentatoarei TV de la Kanal D. Ce i-a spus manelistul lui Teo Trandafir.

Reacția lui Jador, după ce Teo Trandafir a spus că nu s-ar căsători cu el

Este una dintre cele mai simpatice și apreciate prezentatoare TV din România, reușind să câștige inimile a milioane de români din toate colțurile țării. Teo Trandafir știe cum să capteze atenția publicului, iar ultimele sale declarații confirmă acest lucru.

Recent, gazda emisiunii Teo Show a fost supusă unei provocări, în urma căreia a fost întrebată dacă s-ar căsătorit cu solistul Jador. Vedeta de la Kanal D a spus că nu l-ar lua de soț pe manelist, decizie pentru care a adus următoarele argumente.

Teo Trandafir susține că fostul Faimos de la Survivor România este o fire mult prea energică și agitată pentru a fi partenerul ei de viață. Auzind aceste vorbe, Jador nu s-a putut abține și a reacționat, dându-i o replică incredibilă moderatoarei TV.

Jador a declarat, în exclusivitate pentru Wowbiz, că o privește ca pe un părinte pe Teo Trandafir, lăudându-i calitățile.

 „Eu aș lua-o de mamă, pentru că este o femeie caldă și are un suflet bun! Sunt mult prea agitat, așa este, dar e doar de televizor! Și în viața reală sunt, dar nu chiar așa.”, a declarat Jador pentru sursa citată.

Cum arată femeia ideală pentru Jador

Jador este unul dintre cei mai curtați bărbați din showbizul monden. Deși presa l-a cuplat cu tot felul de domnișoare și au speculat despre cine ar fi iubita lui Jador, în ultimul timp, se pare că șarmantul cântăreț nu și-ar fi deschis inima unei noi iubiri.

Acum ceva timp, fostul Faimos de la Survivor România declara cum ar trebui să arate femeia ideală pentru el, cea care l-ar putea convinge să se așeze la casa lui.

„O fată mai normală, mai simplă. Una simplă, cu zâmbetul larg, fără botox, fără țâțe, fără fund, fără toate. Îmi plac femeile naturale, dar nu refuz o femeie sexy. Mă distrez și eu!

O să mă însor cu femeia pe care mi-o dă Dumnezeu! Adică aceea care mă iubește și pentru ce sunt eu, aia contează. Strâmbă să fie, pe aia o iau! Contează să mă iubească!”, spunea Jador, fostul concurent de la Survivor.

În ultimele săptămâni, în mass-media apăruseră zvonuri potrivit cărora Jador ar fi fost implicat într-o relație cu o focoasă brunetă, de profesie tatuatoare. Manelistul nu a confirmat aceste informații.