Ce a putut spune Răzvan Simion despre fiica sa, Ianca. Fanii au fost uluiți: ”Practic, cu Dani Oțil de față”

de: Bișinicu Andreea
25 04. 2021

Răzvan Simion a dat din casă. Chipeșul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost invitat, recent, în cadrul podcastului DA BRAVO al actorului Mihai Bobonete. Au râs, s-au distrat și au vorbit de toți și toate. Elegant, șarmant și cu un simț al umorului dezvoltat, așa cum îl știm, Răzvan a fost o prezență plăcută atât vizual cât și auditiv. Fanii au fost uluiți: ”Practic, cu Dani Oțil de față”. Ce a spus Răzvan despre fiica lui Ianca.

Ce a putut spune Răzvan Simion despre fiica sa, Ianca

Simpaticul prezentator TV a povestit o întâmplare amuzantă care s-a petrecut acum 18 ani. Răzvan și Dani sunt prieteni de mai bine de 20 de ani, cei doi au foarte multe amintiri și au trecut prin foarte multe momente împreună, mai mult sau mai puțin plăcute, în care și-au fost alături ca doi prieteni adevărați.

Și, printre aceste momente savuroase s-au numărat și nenumărate peripeții, așa cum este și normal. Fostul iubit al Lidiei Buble i-a povestit lui Bobonete că fiica lui Ianca a fost concepută aproape în prezența lui Dani Oțil. Cum s-a întâmplat asta, mai exact? Simpaticul matinal se referea la faptul că prima dată când au venit de la Reșița în Capitală, Răzvan și fosta lui soție Diana locuiau împreună cu Dani, iar momentul conceperii fiicei sale, acum în vârstă de 17 ani, s-a petrecut aproape de față cu Dani, din moment ce ușa care le despărțea camerele nu se închidea foarte bine.

„Am stat niște ani împreună și când am venit în București am stat împreună. Ianca s-a conceput, practic, cu Dani de față. Aveam o ușă la cameră care nu se închidea bine niciodată”, a declarat Răzvan Simion amuzat, în podcastul DA BRAVO! de pe Youtube.

Ce au în comun Dani Oțil și Tudor, fiul lui Răzvan Simion

Copiii lui Răzvan Simion locuiesc la Timișoara, alături de mama lor. În ceea ce-l privește pe fiul său Tudor, vedeta de la Antena 1 a declarat că băiețelul îi seamănă foarte bine fizic, deși are foarte multe lucruri în comun cu prietenul său Dani Oțil.

Jumătatea brunetă care prezintă emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că Tudor este pasionat de motociclete și abia așteaptă să crească pentru a-și cumpăra propriul motor.

„Copiii fac foarte bine. Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prietenii, nu are toate ustensilele cu care se dă. Acum strânge bani de motor. El seamănă mai mult cu Dani, deși fizic seamănă cu mine”, a mai povestit Răzvan Simion.