22 aug. 2022 | 14:58

Ce a putut spune Mihai Trăistariu despre Antonia. Alex Velea nu va fi încântat: „Nu e vreo voce, nu are hituri”

Monden
Ce a putut spune Mihai Trăistariu despre Antonia. Alex Velea nu va fi încântat: „Nu e vreo voce, nu are hituri”
Mihai Traistariu o ataca pe Antonia

Mihai Trăistariu și-a spus părerea sinceră despre vocea Antoniei și nu este deloc bună. Artistul susține că iubita lui Alex Velea nu excelează prin voce, ci prin sex-appeal și imagine provocatoare, două calități care o ajută să fie chemată în concerte și evenimente. Invitat la un podcast, solistul a vorbit despre situația în care se află industria muzicală din România, făcând referire, printre altele, și la focoasa brunetă.

Ce crede Mihai Trăistariu despre Antonia

Fost participant la Eurovision, Mihai Trăistariu este un cântăreț apreciat de români, dar și controversat. Acesta nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, când vine vorba de muzică, domeniul la care se pricepe cel mai bine, chiar dacă sinceritatea lui i-a atras, în repetate rânduri, critici dure.

Prezent la un podcast, solistul și-a spus părerea despre lumea artistică de la noi și a făcut câteva remarci malițioase. Vedeta s-a arătat deranjată de starea în care este industria muzicală astăzi, susținând că nu talentul este cel care primează acum, ci expunerea în mediul online. Oare ce va spune Alex Velea despre afirmațiile sale?

Declarația care îl va înfuria pe Alex Velea

Potrivit lui Trăistariu, ținutele provocatoare din videoclipurile cântărețelor atrag sute de mii de vizualizări din partea fanilor, dând-o ca exemplu pe Antonia. Artistul spune despre viitoarea soție a lui Alex Velea că nu este înzestrată cu o voce wow, dar recunoaște că are o frumusețe aparte, iar orice bărbat este fermecat de atuurile dăruite de Mama Natură. Mamă a trei copii, vedeta arată foarte bine și încinge imaginația fanilor cu ipostaze sexy.

„Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel.”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

Cântărețul are cont pe OnlyFans, unde postează imagini deocheate

Cu toate acestea, nici solistul din Piatra Neamț nu este străin de ipostazele provocatoare. Bărbatul activează pe o rețea unde este promovat conținut dedicat adulților (OnlyFans). De ce a ales să facă asta a explicat chiar el: „Dispărusem din showbiz, în 2015, eram puţin speriat, lumea nu mai vorbea despre mine. Şi atunci am făcut asta strict asumat şi în cunoştinţă de cauză, deşi mi-a fost o jenă teribilă. Pe acest site sunt şi alte vedete, nu e site pentru adulţi!”.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro