Ce a putut spune Lidia Buble despre Johnny Depp, după ce a câștigat procesul cu Amber Heard

de: Cătălina Burghelea
06 06. 2022

Implicată sau nu într-o relație de iubire, frumoasa Lidia Buble nu se sfiește să recunoască deschis că are o afinitate aparte pentru starul internațional Johnny Depp. Vedeta din România a descoperit că are foarte multe lucruri în comun cu actorul de la Hollywood. Recent, celebra cântăreață a făcut dezvăluiri surprinzătoare după mega-scandalul dintre idolul ei și Amber Heard.

Lidia Buble a dat cărțile pe față despre Johnny Depp, după procesul cu Amber Heard

Lidia Buble și Johnny Depp împart aceeași zi de naștere (9 iunie), la trei decenii diferență, și au extrem de multe alte lucruri în comun. De pildă, pasiunea pentru păpușile Barbie, pe care ambele vedete le colecționează. Având în vedere că feblețea lui Buble a fost purtată prin tribunale de fosta nevastă, Lidia a urmărit cu sufletul la gură procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard, fiind mereu convinsă că actorul său preferat va ieși învingător.

„Am făcut și o postare pe profilul meu de Instagram, legat de treaba asta. Nu pot decât să mă bucur că feblețea vieții mele a ieșit învingător. Știam. M-am rugat: „Doamne, trimite Tu armata ta de îngeri” să fie totul bine. Chiar mă bucur mult. Bineînțeles că m-am uitat. Sunt cu ochii pe el în continuare”, a declarat Lidia Buble, pentru Ego.ro.

Vedeta a făcut o pasiune pentru actorul de la Hollywood

Pasiunea solistei din Deva pentru Johnny Depp nu se datorează doar faptului că actorul american este un artist desăvârșit și unul dintre cei mai talentați de la Hollywood, ci și faptului că au foarte multe lucruri în comun.

„Spune tu, care erau șansele ca amândoi să colecționăm păpuși Barbie? Îți spun sincer că eram într-o zi în trafic, ascultam unul dintre posturile de radio de la noi și vorbeau despre un interviu pe care el îl dăduse pentru un anumit trust și mi-am dat seama că avem foarte multe în comun. Noi suntem născuți și în aceeași zi, ca să înțelegi câte ne leagă. Nu e nimic întâmplător și ambii colecționăm păpuși Barbie. Poate într-o zi o să ne întâlnim și o să facem schimb, dacă avem dubluri”, a spus vedeta.

„I-aș ierta orice”

Lidia Buble știe cam totul despre excentricul Johnny Depp. Totuși, i-a scăpat un element esențial: zilele trecute, celebrul actor a fost prezent la Londra, la doar „o aruncătură de băț” de fana lui înrăită. Faptul că a ratat această ocazie a dezamăgit-o profund pe cântăreață, abia întoarsă din Marea Britanie. Dacă știa de concertul lui Depp de la Royal Albert Hall, cu siguranță și-ar fi prelungit vacanța.

„Este singurul bărbat pe care l-aș aștepta și o viață. Nu vreau să mă pronunț în legătură cu procesul, dar eu nu mă dezic de el, în continuare rămâne feblețea mea. Este bărbatul căruia i-aș ierta orice”, a mai spus Buble.

Cu toate acestea, Lidia mai are o speranță. De 9 iunie, Johnny să-și petreacă ziua de naștere undeva prin Europa. Născuți în aceeași zi, solista nu ar avea nici cea mai mică problemă să plece în căutarea idolului ei.