Ce a putut spune Dragoș Dolănescu despre fratele lui, Ionuț. Cuvintele sunt usturătoare

Ce a putut spune Dragoș Dolănescu despre fratele lui, Ionuț. Cuvintele sunt usturătoare
Dragoș și Ionuț Dolănescu, „la cuțite” și astăzi

În urmă cu 13 ani pleca într-o altă lume celebrul solist de muzică populară Ion Dolănescu. Cei doi fii ai artistului nu s-au împăcat nici până astăzi. Atât Dragoș, cât și Ionuț, nu vor să facă un prim pas spre reconciliere. Situația este și astăzi la fel de tensionată ca acum 13 ani. Dragoș Dolănescu a avut un dialog exclusiv cu Ego.ro, în care a vorbit despre tensiunile dintre el și fratele său Ionuț Dolănescu, dar și despre diferențele dintre cei doi.

Dragoș și Ionuț Dolănescu, „la cuțite” și astăzi

În urmă cu 13 ani, celebrul Ion Dolănescu pleca într-o altă lume, lăsând în spate o avere colosală, dar și doi băieți, din 2 relații diferite. Încă din primele zile Dragoș și Ionuț Dolănescu au avut de împărțit multe, inclusiv acuzații dure, totul degenerând într-un scandal.

Securea războiului nu a fost îngropată nici până astăzi, iar tensiunile dintre cei doi parcă sunt mai mari. Într-un dialog în exclusivitate cu Ego.ro, Dragoș Dolănescu a vorbit despre acest lucru:

„Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun.

Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi. De Paște, îi urez sănătate!

Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru.”, le-a declarat Dragoș Dolănescu, în exclusivitate celor de la Ego.ro.

„Mi-e dor de acea casă, recunosc”

De-a lungul acestor 13 ani, Dragoș și Ionuț s-au luptat pe averea tatălui lor, niciunul dintre ei dorind să renunțe sau să lase de la el. Printre multele scandaluri, referitoare la moștenirea lăsată de artist, au fost și casele pe care acestea le-a avut.

Una dintre ele, spune Dragoș Dolănescu, nu mai este așa cum o știa din copilărie. Dragoș îl acuză pe Ionuț Dolănescu că a schimbat totul în casă, și din acest motiv refuză să mai meargă acolo.

„Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată. Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat.

Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru. De Paște, tata avea mulți musafiri, se întindeau mese întregi de mâncar.”, a mai declarat Dragoș Dolănescu, pentru Ego.ro.

Cei doi frați s-au luptat pe o avere de aproximativ un milion de euro, timp de 8 ani. Numai că, în tot acest tmp, multe lucruri au rămas nerezolvate, sau rezolvate în defavoarea unuia sau a altuia.

Ultima decizie, în această luptă, a fost ca drepturile de autor să-i revină lui Ionuț Dolănescu, decizie despre care Dragoș spune că nu este mulțumit.

Urmăriți Playtech.ro și pe