Ce a putut spune Cristina Bâtlan despre Oana Roman și Andreea Marin. Investitoarea de la Imperiul Leilor nu s-a rușinat deloc

Ce a putut spune Cristina Bâtlan despre Oana Roman și Andreea Marin. Investitoarea de la Imperiul Leilor nu s-a rușinat deloc
Ce a putut spune Cristina Batlan despre Andreea Marin si Oana Roman

Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului Musette, a făcut declarații incendiare la PRO TV. Invitată la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță, investitoarea de la Imperiul Leilor a dat din casă și a povestit cine este vedeta cea mai zgârcită din cadrul show-ului, precum și designerul căruia i-a împrumutat o sumă mare de bani.

Cine sunt vedetele care au vrut să ia pantofi gratis de la Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan a făcut spectacol în emisiunea La Măruță. La rubrica sosurilor picante, fondatoarea brandului de încălțăminte Musette a făcut dezvăluiri incredibile privind viața ei personală, precum și cea profesională.

Femeia de afaceri a mărturisit că Sebastian Dobrincu ar fi cel mai zgârcit dintre colegii săi din cadrul emisiunii Imperiul Leilor de la PRO TV. Pe lângă asta, Cristina Bâtlan a făcut o mărturisire surprinzătoare în privința unor vedete de la noi din țară.

Potrivit spuselor vedetei, Andreea Marin, Oana Roman și Catrinel Menghia i-ar fi cerut în mod direct sau sugerat că ar dori să primească gratis pantofi din colecțiile sale. Declarația investitoarei l-a surprins pe Cătălin Măruță.

În ceea ce privește viața ei personală, Cristina Bâtlan a dezvăluit numele unui bărbat celebru din lumea afacerilor care a curtat-o în trecut. Viorel Catarama ar fi fost cel care i-a făcut avansuri investitoarei de la Imperiul Leilor, legătură de care presa nu a aflat până acum.

„Ne certam, făceam orice, dar nu plecam niciodată de acasă!”

Și, pentru că întrebările picante nu s-au oprit aici, Cristina Bâtlan a mărturisit că l-ar alege pe Adi Nartea, protagonistul din serialul Vlad, alături de care să fie nevoită să plece pe o insulă pustie.

„Chiar mă întreba sotul meu daca nu l-am înșelat vreodată pe timpul căsniciei și i-am spus că nu. Am stabilit niște reguli de la inceputul relației. Dacă vreunul pleacă de acasă și doarme în altă parte, ne despărțim. Ne certam, făceam orice, dar nu plecam niciodată de acasă. Am fost mai bine de 20 de ani căsătoriți.”, a spus Cristina Bâtlan la PRO TV.

Una dintre cele mai arzătoare întrebări la care afacerista a fost nevoită să răspundă a fost dacă a împrumutat vreodată o persoană celebră din România cu bani, iar răspunsul investitoarei a fost unul pe măsură.

Cristina Bâtlan a recunoscut că l-a împrumutat pe Cătălin Botezatu cu țesături prețioase în valoare de 5000 de euro, investiție pe care nu și-a recuperat-o.

„Cătălin Botezatu, 5000 de euro. De fapt i-am dat țesăturile, nu banii. Au mai fost și altii, dar am ales să dau numele unui singur client.”, a completat vedeta PRO TV.