Ce a putut spune Adriana Bahmuțeanu despre Prigoană, după ce a recunoscut că a fost violent cu ea. Măruță a rămas stupefiat

Ce a putut spune Adriana Bahmuțeanu despre Prigoană, după ce a recunoscut că a fost violent cu ea. Măruță a rămas stupefiat
Ce a spus Adriana Bahmuteanu despre Silviu Prigoana, dupa ce a recunoscut ca a fost violent cu ea

Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații incredibile în cadrul emisiunii La Măruță, când a mărturisit că a fost agresată fizic de către fostul ei soț Silviu Prigoană. Reacția lui Cătălin Măruță.

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că Silviu Prigoană a fost violent cu ea

Adriana Bahmuțeanu este, fără îndoială, una dintre cele mai controversate vedete de televiziune din România. Faimoasa brunetă este renumită pentru relația tumultoasă pe care a avut-o cu afaceristul Silviu Prigoană, bărbatul cu care a fost căsătorită și de care a divorțat de 4 ori.

După terminarea poveștii lor de dragoste, jurnalista a mărturisit că se simte foarte bine și se bucură de prezent, fără să-și facă prea multe planuri de viitor. Adriana Bahmuțeanu se simte ca „la a doua tinerețe”, mărturisind că în ultima perioadă a început să privească întregul concept la morții cu alți ochi.

„Sunt foarte bine, înfloresc. Sunt la a doua tinerețe. Aștept cum o să fie la a treia. Nu e nicio schimbare, sunt ca la prima. Viața e frumoasă în general. Eu percep moartea mult mai mult decât o percepeam înainte. Trebuie să ne bucurăm de viață, azi ești, mâine nu mai ești.

Invitată la sosurile iuți, Bahmu a făcut declarații incendiare. Controversata brunetă a mărturisit că fostul soț Silviu Prigoană ar fi fost violent cu ea.

Cătălin Măruță: Spune numele unui bărbat din viața ta care a fost violent cu tine sub orice formă

Adriana Bahmuțeanu: Prigoană. Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut.

Dani Mocanu i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuțeanu

Dezvăluirile incredibile nu s-au oprit aici, deoarece Adriana Bahmuțeanu a continuat spunând că nu și-ar dori să-l aibă pe fostul ei partener de viață ca invitat în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars. De asemenea, Bahmu a declarat că manelistul Dani Mocanu i-a făcut curte în mai multe rânduri, însă bruneta l-a refuzat.

Cătălin Măruță: Ce vedetă nu ai vrea să îți calce pragul emisiunii?

Adriana Bahmuțeanu: Domnul Iohannis. Ba nu, am greșit. Stai. Nu sunt așa cunoscuți. Și pe Prigoană l-aș chema. Nu e nicio problemă.

Cătălin Măruță: Numește un bărbat din showbiz care ți-a făcut avansuri, dar presa nu a aflat.

Adriana Bahmuțeanu: Dani Mocanu mi-a făcut avansuri, iar presa nu a aflat. Nu am acceptat, am zis „mămică, îți mulțumesc, m-ai măgulit, mai ai puțin și puteai să-mi fii băiat. Mă simt bine. M-a invitat la mai multe. Mi-a zis că îi place de mine, că nu știu ce.