Ce a putut să spună Dana Budeanu despre Bianca Drăgușanu. “Păpușă de plastic”

Ce a putut să spună Dana Budeanu despre Bianca Drăgușanu. “Păpușă de plastic”
Ce a putut să spună Dana Budeanu despre Bianca Drăgușanu

Dana Budeanu a luat la puricat activitatea din mediul online a femeilor celebre din România și a ajuns la o concluzie: vedete pline de filtre. Ajunsă și la Bianca Drăgușanu, creatoarea de modă a ținut un mic discurs, făcând o paralelă între cum se afișează blondina, în sfera virtuală, comparativ cu celelalte figuri cunoscute din țară.

Dana Budeanu, declarație despre Bianca Drăgușanu

Dana Budeanu a vorbit în cel mai recent videoclip postat pe Youtube despre apetența vedetelor de a accesa filtrele. Creatoarea de modă este de părere că singura care poate folosi această invenție este Bianca Drăgușanu, care se afișează similar și în realitate, înfățișarea sa ducând, oricum, spre rezultatul unui filtru,  pin prisma operațiilor estetice. Despre celelalte figuri din showbiz-ul românesc, care apelează la astfel de artificii,  spune că numai un dezechilibru psihic major le face să fie de acord cu imaginea lor trasformată radical.

„Numai ea poate folosi astfel de filtre. Este o păpușă”

„Eu am să vă spun un lucru de la început: singura vedetă care poate folosi astfel de filtre este Bianca Drăgușanu. Ea este o păpușă Barbie. Eu am spus de foarte multe ori asta despre ea. Ea asta își dorește să fie. Chiar și din punct de vedere al intervențiilor estetice se îndreaptă către a arăta ca o păpușă perfectă, către un rezultat apropiat de cel al unei păpuși perfecte din cutie.

Ea asta face, de dimineață până seara: poze, poziții, talie mică, fundul mare. Bianca Drăgușanu nu se pozează altfel, arată artificial pentru că așa vrea să arate și în realitate. În rest, toate vedetele sunt penibile folosind aceste filtre”, a spus Dana Budeanu, în propria emisiune de pe Youtube.