20 oct. 2020 | 07:57

Ce a putut să îi spună Mircea Radu Andreei Marin, la TV. Toată țara a auzit asta, chiar aseară

Monden
Ce a putut să îi spună Mircea Radu Andreei Marin, la TV. Toată țara a auzit asta, chiar aseară
Ce a putut să îi spună Mircea Radu Andreei Marin, la TV. Toată țara a auzit asta, chiar aseară

O vedetă incontestabilă, Andreea Marin, a prezentat jurnalul TVR din 1997 până în 1999. Perioada știrilor a învățat-o că poate să stea față în față cu orice om, spune chiar ea. Apoi a urmat evoluția spre alte ”lumi”, a fost între bucurii și regrete, a ieșit din lumina reflectoarelor, dar s-a întors ”acasă”, după o lungă pauză. ”Nu există nu se poate” se numește noua sa emisiune, care l-a avut ca invitat aseară pe Mircea Radu. Cei doi și-au amintit ce se întâmpla dincolo de ecrane, pe când colegi.

Poveștile de dincolo de ecran. Mircea Radu s-a destăinuit Andreei Marin. Ce dezvăluiri a făcut despre trecutul lor

Andreea Marin, Raluca Moianu, Mircea Radu și Cătălin Măruță sunt cei 4 fantastici ai televiziunii, a căror activitate se întregește și formează peste un secol. Cele mai urmărite emisiuni la acea vreme erau, fără doar și poate, ”Din dragoste” și ”Surprize, surprize”. Cu toate acestea,  moderatorii nu au format niciodată o echipă pe micile ecrane, dar se întâlnesc din când în când pentru a rememora amintirile care le leagă. Una dintre dăți a fost luni seară, 19 octombrie, la TVR2, la invitația fostei sale colege, unde Mircea Radu s-a destăinuit în premieră.

„Eram deja în Televiziunea Română, la știri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iași. Și noi, toți băieții, suspinam după tine: „Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…”.

Într-o dimineață, vine cineva în redacție și ne spune: „Știți cine este în antecameră la domnul Șoloc (n.r. pe atunci directorul Departamentului emisiunilor informative)? „Nu, cine?”. „E fata de la TVR Iași…”

„Cine, Andreea?”, am zis. „M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv și te-am văzut. Prima impresie a fost, atunci, ca și acum, că ești mai frumoasă în realitate decât la televizor. M-am întors în redacție și le-am spus băieților: Andreea este extraordinară. După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20:00. Așa ne-am cunoscut noi…”, a povestit Mircea Radu în emisiunea ”Nu există nu se poate!”.

O glumă i-a făcut intrarea în televiziune 

Cât despre începuturile carierei sale, Mircea Radu, acum emblemă a televiziunii, spune că totul a pornit de la o glumă:

„Am ajuns să fac televiziune dând o probă pe care am luat-o în glumă. Audiția se ținea într-un studiou în care avea să se filmeze, peste ani, cel mai de succes program al TVR, „Surprize, surprize”. În hala imensă, se afla în centru o cameră și un operator. Mi-a venit rândul, m-am dus în fața camerei și am auzit o voce, de undeva de sus , pentru că regia e undeva sus, care a zis: „Uită-te-n camera și spune cum te cheamă”.

Și atunci am spus: „Doamne, tu ești?” S-au auzit chicoteli, mi-am spus numele și asta a fost tot. Am plecat acasă. După vreo două zile, am fost sunat de celebra actriță Ileana Popovici, care făcea, la vremea aceea, la TVR 2, o emisiune care se numea „Bună dimineața, România!”. Restul e istorie””, a mărturisit acesta.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro