Ce a putut să facă iubitul Simonei Halep în București. Toni Iuruc n-a avut nicio jenă, toți l-au văzut așa

Ce a putut să facă iubitul Simonei Halep în București. Toni Iuruc n-a avut nicio jenă, toți l-au văzut așa
Toni Iiuruc nu ține cont de reguli. Ce a făcut iubitul Simonei Halep?

Ce a făcut iubitul Simonei Halep în București? Toni Iuruc ar putea să plătească scump pentru gestul său. Afaceristul nu a avut nicio jenă. Cum a fost surprins bărbatul pe străzile din Capitală?

Toni Iuruc nu ține cont de reguli. Ce a făcut iubitul Simonei Halep?

Toni Iuruc se poate considera un norocos, mai ales că îi merge bine pe toate planurile. Dincolo de afacerile unde s-a obișnuit să exceleze, povestea de iubire alături de cea mai mare campioană a tenisului românesc merge ca pe roate. Fanii au fost surprinși de gestul său, mai cu seamă că bărbatul e conștient că e urmărit la fiecare pas și că statutul pe care îl are cere anumite lucruri precum respect pentru reguli, strictețe și asumarea unui model.

Paparazzi spynews.ro l-au surpins fără mască de protecție în aceste vremuri, astfel că acesta riscă amenda de 2.500 de lei pentru că nu s-a conformat regulilor societății de azi. Bărbatul a coborât fericit din bolidul său de lux, apoi a stat câteva minute bune de vorbă cu un cunoscut. Anormal a fost faptul că niciunul din aceștia nu purtau masca de protecție și nici nu respectau distanța socială.

„Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni”

”În acest moment, la Club Riva ( Cafe del Mar) din stațiunea Mamaia, are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ținut la strict secret. În tradiția machidonilor, evenimentului de acest gen i se mai spune: ’se dă semnul’. Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i-a cerut-o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea se desfășoară cu o regulă strictă: niciun invitat n-are voie să posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare”, a dezvăluit sâmbătă seară Decebal Rădulescu, colaborator permanent Digi Sport.

”Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și de rude”, a declarat Simona Halep pentru Tennis World Italia.

Celebra jucătoare de tenis își dorește minimum trei copii, iar deși Toni a fost reticent în privința numărului acestora, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Fanii sportivei așteaptă cu suletul la gură vestea că nunta lor va avea loc. Cei doi sunt logodiți, iar pandemia a fost singura care a întârziat evenimentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI