Ce a putut face Jojo timp de 5 ore, în fața oglinzii. Paul Ipate s-a ‘crucit’: „Băi, pe bune?” (exclusiv)

Ce a putut face Jojo timp de 5 ore, în fața oglinzii. Paul Ipate s-a 'crucit': „Băi, pe bune?” (exclusiv)
Ce a putut face Jojo timp de 5 ore, în fața oglinzii

Jojo joacă într-un nou serial, fiind protagonista serialului „Clanul”, care începe, din toamna aceasta, la Pro TV. Actrița s-a pregătit temeinic pentru acest rol. În plus, ea va mai avea și o scurtă apariție în serialul „Strada Speranței”, la Kanal D. Însă ce a putut face Jojo timp de 5 ore, în fața oglinzii. Iubitului ei, Paul Ipate, nu i-a venit să creadă.

Jojo, roluri în două seriale diferite

Jojo este o fire perfecționistă și face totul pentru ca personajul interpretat să fie autentic, chiar dacă acest lucru presupune atenție la detalii și ore în șir de repetiții.

„La “Strada Speranței” am încheiat filmările, o să fiu în ambele seriale o perioadă. Personajul meu a ieșit din acțiunea de acolo, colegii mei vor filma în continuare. Pentru “Clanul” mi s-a oferit acest casting, nu știam exact ce serial este.

Noi avem la casting niște foi, pe care nu primim foarte multe indicații, tocmai ăsta este pariul. Aici se face diferența. Am citit acest personaj Magda, mi-am dat seama că e o fire dată naibii, foarte puternică, nu știam că e soția unui mafiot din scurta conversație pe care o primisem.

Am trecut de prima etapă, apoi m-au chemat la recall, atunci mi-au dat ceva mai multe informații. Recall înseamnă a doua probă când ești pe lista scurtă și mai sunt doar-trei actrițe să zicem pe aceeași listă”, a povestit Jojo cum a ajuns în distribuția serialului de la Pro TV, pentru Impact.ro.

Ce a putut face Jojo timp de 5 ore, în fața oglinzii

Iar pentru a obține rolul personajului Magda, Jojo a lucrat ore în șir. A stat cinci ore în fața oglinzii pentru câteva replici, fapt care l-a uluit și pe Paul Ipate.

„Am avut destul de multe emoții, dar m-am pregătit foarte bine pentru probă. La un moment dat, Paul a intrat în cameră și mi-a zis: “Textul este destul de scurt pentru o probă. Dacă o să mai zici textul acesta o dată, o să leșin!” Nu, o să-l zic până când o să-l conțin. Ce înseamnă asta în termeni actoricești?

Până când devii una cu personajul. Deci practic am stat și am zis aceleași replici în oglindă, uitându-mă la mine, i-am construit Magdei și niște gesturi. El repeta sus pentru o piesă de teatru cu Seleși, erau în mansardă și eu îi auzeam urlând, deci îți dai seama, iar eu eram la noi în cameră, pentru că erau copii jos cu bunicii și se jucau.

La noi în cameră repetam în fața măsuței mele de toaletă. Și nu i-a venit să creadă, au fost vreo 5 ore de repetiții la ei și el când cobora eram tot pe scaun în fața oglinzii. “Băi, pe bune?” Eu sunt genul de actor extrem de silitor și cumva obsedat de un perfecționism din ăsta artistic, care nu există în lume, numai în mintea unora.

Iar Paul este un actor foarte intuitiv, deci avem 2 tehnici de a stăpâni profesia asta într-un fel diferit și atunci el nu înțelege că el a învățat, a înțeles și merge mai departe. Eu trebuie să mă uit, exact cum zicea și Damian Anghel, eu sunt mai mult în sufletul meu actriță de metodă. La metodă se fac personajele altfel, acolo cel mai mic detaliu contează și nu poți să greșești.

Eu când am repetat pentru acest recall, m-am uitat inclusiv la intensitatea privirii mele, la cum țin ochii, cât de sus, cât de jos, capul cât spre stânga, de asta vorbeam cu mine în oglindă, cât de mult ridic brațul, adică 5 ore când faci asta, tu faci, dar din a treia oră personajul începe să arate altfel. E o tehnică foarte minuțioasă, așa a fost pregătit și așa va fi pregătit acest personaj al meu, adică asta veți vedea”, a mai declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Cătălina Grama Jojo.