30 mai 2023 | 13:01

Ce a păţit un vasluian când s-a întors acasă din străinătate. Soţia i-a pus gând rău, nu se aştepta la aşa ceva

Social
Ce a păţit un vasluian când s-a întors acasă din străinătate. Soţia i-a pus gând rău, nu se aştepta la aşa ceva
Un vasluian a patit-o dupa ce s-a intors acasa dupa 22 de ani de munca in Italia. Ce i-a facut sotia

Munca în străinătate este vinovatul principal pentru foarte multe despărțiri în România. Problemele apar mai des atunci când doar unul dintre parteneri pleacă să se realizeze peste granițe. S-a aflat ce a păţit un vasluian când s-a întors acasă din străinătate. Soţia i-a pus pus gând rău, iar bărbatul nu se aştepta la aşa ceva.

Ce a pățit un vasluian care s-a întors de la muncă din Italia după 22 de ani. „Ea are niște vorbe foarte murdare…”

Un bărbat din Vaslui traiește un adevărat coșmar după ce a revenit din Italia de la muncă.

Soția lui nu-l mai lasă să intre în locuința din localitatea Dragomirești.  Conform presei locale, Virgil A. a dezvaluit și motivul pentru care exista acest scandal în familia lui.

Bărbatul nu este lăsat de soție să mai intre în casă

Bărbatul a fost lasat pe drumuri de către soție după ce a plecat în Italia în anul 2001. Acum, barbatul s-a trezit in imposibilitatea de a intra pe proprietatea sa, mai ales că soția îi are de partea ei pe cei șapte copii.

„Eu sunt venit din Italia, am act, am tot, am venit să-i fac un praznic lui tata, am scule acolo, vreau să intru și eu să iau o bormașină. Eu plec, nu stau mult. Vreau să pun un lampadar la mormântul părinților mei, dar soția nu mă primește în curte. Acolo e casa tatălui meu. Ea are niște vorbe foarte murdare. Vrea să mă ardă de bani, să mă bage în pușcărie, sunt multe pe care vrea să mi le facă”, a spus Virgil A, conform vremeanoua.ro.

Soția i-a vândut toate bunurile lui Virgil

De asemenea, Virgil își acuză soția că a vândut agoniseala pe care o aveau împreună în România.

„Ea vrea să mă întorc înapoi la dânsa, eu nu mai vreau, din cauză că eu când am plecat în Italia, am avut oi, cai, vite și ea mi le-a vândut. Mi-a făcut numai daune, eu nu mai vreau asta, eu vreau sa fiu curat. Eu am șapte copii. Ea mi-i fugărea de acasă, veneau la mine la Italia să stea.

Virgil, auzații grave la fosta soție. Ce le-ar fi făcut fetelor

Mi-a scos fetele la produs. I-am spus Tu cu mine din 2004 nu mai ești! Eu am plecat în lumea mea, tu du-te, mărită-te, casa las-o la copii.

N-am avut posibilitate atunci să divorțez, am copii pe care i-am purtat la școală, eu am dovezi. Din 2004 până în 2013 le-am dat bani la copii, eu nu cer altceva decât să mă lase să intru, iar eu după, plec. Înapoi nu am la ce să vin”, a mai spus bărbatul.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro