Ce a pățit un român într-un hotel de lux din Italia în timpul nopții: ‘I-am sunat imediat’

Ce a pățit un român într-un hotel de lux din Italia în timpul nopții: ‘I-am sunat imediat’
Experiență neplăcută pentru un român într-un hotel din Italia.

Un român a povestit experiența sa neplăcută dintr-un hotel din Italia. Acesta se afla acolo într-o vizită ce avea să îl lase cu un gust amar. Bărbatul este fost manager al unor cazinouri din București. El a mai călătorit de-a lungul timpului, dar niciodată nu a mai văzut așa ceva. Cel din urmă nu s-a ferit să le arate tuturor românilor ce a găsit acolo. „Dom’le nu e posibil, e hotel de 4 stele, cel mai bun hotel pe care l-am găsit în zonă”, a subliniat el.

Experiența unui român într-un hotel de lux din Italia: ,,nu e posibil, de hotel de 4 stele”

Un român aflat într-o vizită în Italia a rămas cu un gust amar. Acesta este un fost manager al mai multor cazinouri din București. Bărbatul s-a cazat la un hotel scump unde a plătit 200 de euro pe noapte.

Din păcate, banii nu au contat în cazul acesta pentru că turistul a avut parte de o experiență neplăcută care l-a bulversat în miezul nopții. Cel din urmă s-a plâns pe Tik Tok de cele pățite și a subliniat că nu este posibil să plătească o asemenea sumă și să aibă parte de neplăceri.

„Dom’le nu e posibil, e hotel de 4 stele, cel mai bun hotel pe care l-am găsit în zonă, am dat peste 200 de euro pentru o noapte”, a spus Sorin Constantinescu, într-un clip publicat pe TikTok.

Cunoscutul om de afaceri a fost chiar în acest weekend la un eveniment Ferrari în Italia, dar călătoria sa de vis s-a transformat într-un coșmar atunci când s-a trezit că trebuie să doarmă la temperaturi de 16 grade Celsius. Mai exact, hotelul respectiv a oprit căldura pe motivul războiului. „Mi-au spus că ei suportă frigul din cauza războiul din Ucraina”, a relatat Sorin Costantinescu.

,,Am sunat la recepție și le-am spus să…”

Cel din urmă a încercat să îi convingă pe angajați să pornească căldura, dar ei i-au explicat că acestea sunt condițiile în contextul crizei provocate de războiul din Ucraina.

„Am fost invitat la un eveniment Ferrari. Ce m-a frapat noaptea trecută a fost frigul din cameră. 16-17 grade, cred că erau. Domnule, nu e posibil, e hotel de 4 stele, cel mai bun hotel pe care l-am găsit în zonă, am dat peste 200 de euro pentru o noapte.

Am sunat la recepție și le-am spus să dea drumul la căldură. Mi-au spus că ei suportă frigul din cauza războiul din Ucraina”, a spus Sorin Constantinescu, într-un clip pe Tik Tok.