Ce a păţit un român care a cumpărat doi burgeri, un suc şi o porţie de cartofi la un fast-food în Bulgaria. Nu i-a venit să creadă

Ce a păţit un român care a cumpărat doi burgeri, un suc şi o porţie de cartofi la un fast-food în Bulgaria. Nu i-a venit să creadă
Patania unui turist roman in Bulgaria

Postarea unui român plecat în vacanță la bulgari a devenit virală pe rețelele sociale. Bucureșteanul a postat bonul cu prețul de la un fast-food McDonald’s, iar internauții s-au întrecut în comentarii. Cât a dat bărbatul pe doi burgeri, un suc şi o porţie de cartofi în stațiunea Sunny Beach? Să mai spună careva că România este o țară scumpă.

Mare șoc pentru un român aflat în vacanță la Sunny Beach

Povestea unui bucureștean, care a plătit o sumă exorbitantă pe un meniu de la McDonald’s în Bulgaria, s-a viralizat rapid în mediul online. Lumea a rămas șocată când a aflat cât a plătit omul pe doi burgeri, o porție de cartofi prăjiți și un suc. Bărbatul a postat o poză cu bonul, pentru a nu fi acuzat că minte.

Cine spune că România are printre cele mai mari prețuri din Europa ar trebui să se gândească mai bine. În Bulgaria este mult mai rău, mai ales în stațiunile frecventate de turiștii români. Un cetățean din București a relatat că a fost plecat în concediu la Sunny Beach, iar într-una dintre zile a mers la restaurantul cu mâncare tip fast-food McDonald’s. În momentul în care a ajuns la casă, pentru a plăti, acesta a rămas blocat. Nu i-a venit să creadă cât îl costă un meniu cu doi burgeri, cartofi prăjiți și o Cola.

Cât a plătit pentru doi burgeri, un suc şi o porţie de cartofi

Țara vecină profită de exodul de turiști și umflă considerabil prețurile. Un meniu la Mc a ajuns să coste enorm în Bulgaria, în condițiile în care, în România, dai undeva la 30 de lei. Pe un bucureștean l-a costat 70 de lei (26.50 leva), după cum reiese din bonul postat de bărbat pe internet – vezi FOTO în GALERIE.

Turiștii nu sunt mulțumiți de celebrele stațiuni din Bulgaria

Partea și mai proastă este că lumea a început să se plângă foarte mult de condițiile din Bulgaria. O postare făcută publică pe un grup de Facebook a atras atenția multor români, după ce o turistă s-a arătat dezamăgită de stațiunea Nisipurile de Aur. Aceasta susține că mâncarea lasă de dorit și că unul dintre copiii săi s-a simțit rău după ce a luat masa la restaurantul hotelului.

Îngrijorată că se află departe de casă și nu cunoaște pe nimeni, turista a apelat la serviciile hotelului în care era cazată, dar a fost refuzată de către administratori. Nevoită să cheme un medic deoarece copilul nu făcea bine deloc, femeia a dat o sumă uriașă (300 de euro) ca să afle că minorul suferă de enterocolită. Aceasta spune că hotelul nu a vrut să suporte costurile, motiv pentru care va face plângere. Calitatea lasă de dorit, a avertizat ea.