Ce a pățit un curier din București când livra mâncare. Nu a crezut că se poate întâmpla așa ceva

Ce a pățit un curier din București când livra mâncare. Nu a crezut că se poate întâmpla așa ceva
Meseria de curier nu e lipsită de pericole!

Dacă vă imaginați că meseria de curier este una lipsită de pericole, ar fi cazul să vă mai gândiți. Dovadă stă ce a pățit un curier din București când livra mâncare. Curierul declară că nu a crezut că se poate întâmpla așa ceva.

Meseria de curier nu e lipsită de pericole

Ca orice altă profesie, curierii se confruntă cu propriile probleme. Acestea pot implica costuri cu forța de muncă și risipa de combustibil, lipsa de vizibilitate, întârzieri mari, gestionarea rezervărilor și destinații necunoscute. Toate acestea ar putea sfârși prin a afecta afacerea angajatorului.

Acestea sunt probleme foarte comune care pot fi ușor remediate pentru a crește eficiența și productivitatea afacerii. Apelând la astfel de strategii companiilor le este de ajutor în a economisi bani și timp, îmbunătățind în același timp experiența clienților acestora.

Dar, în afară de problemele de logistică, cheltuieli, etc, mai sunt și cele imprevizibile, neașteptate. O astfel de situație s-a întâmplat în Capitală. Ceea ce a pățit un curier din București când livra mâncare, ar putea intra la categoria de evenimente imprevizibile.

Ce a pățit un curier din București când livra mâncare?

Bucureștiul, deși cosniderat de mulți o capitală sigură, nu întotdeauna este adevărat. Dovada o poate da și ceea ce a pățit un curier din București când livra mâncare, în seara zilei de 29 septembrie.

Conform polițiștilor de la Secția 16, în seara de 29 septembrie, un curier avea o comandă de mâncare la o adresă. Din păcate, curierul nu a mai reușit să livreze comanda, motivul fiind faptul că acesta avea să fie tâlhărit de doi tineri.

„Cercetările au fost declanşate, la data de 29 septembrie, când agenții din cadrul Secţiei 16 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat, angajat al unei firme de livrare mâncare, cu privire la faptul că în jurul orei 1:00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4, pentru a livra o comandă, două persoane necunoscute ar fi pulverizat asupra lui spray iritant lacrimogen, apoi l-ar fi deposedat de mai multe pachete cu mâncare”, se arată în comunicatul făcut public de poliția din Capitală.

Polițiștii spun că cei doi, în vârstă de 18, respectiv 21 de ani, au fost ulterior identificați. La această oră cei doi sunt reținuți, alături de complicii acestora, pentru 24 de ore.

După cum vedeți, nici această meserie nu este lipsită de riscuri. De aceea este bine să fim atenți, mai ales în zonele rău famate din oraș. De altfel acesta este și sfatul polițiștilor, în general, indiferent de ce avem de făcut în orice zonă a Capitalei.