28 sept. 2022 | 16:58

Ce a pățit Theo Rose la un eveniment. Ce făceau fanii, chiar în fața hotelului unde era cazată: „Urla și zbiera toată lumea” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Ce a pățit Theo Rose la un eveniment. Ce făceau fanii, chiar în fața hotelului unde era cazată: „Urla și zbiera toată lumea” VIDEO EXCLUSIV
Ce a pățit Theo Rose la un eveniment.

Theo Rose nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Vedeta a fost prezentă la un eveniment, în calitate de prezentatoare. Într-un interviu la dublu, în exclusivitate pentru Impact.ro, cu YNY Sebi și îndrăgita cântăreață, ea ne-a povestit ce a pățit, chiar în timp ce se afla în camera de hotel. Se pare că fanii nu și-au ascuns încântarea în momentul în care l-au văzut pe colegul său mai tânăr.

Theo Rose și YNY Sebi, discuție spumoasă

Theo Rose și YNY Sebi au participat la Romanian Music Awards 2022, eveniment organizat la Râmnicu Vâlcea, unde cântăreața a luat rolul de prezentatoare. Chiar în timpul interviului, cei doi au avut o discuție spumoasă, unde tânărul artist a complimentat-o pe colega lui:

„Theo Rose: Am venit să ne distrăm împreună cu oamenii, ne-au așteptat, sunt aici de când am fost la probe. Noi cu publicul ne-am obișnuit deja. Frățiorul meu, Sebi, e aici. Yny Sebi e cu mine. Abia aștept să urcăm pe scenă, eu să prezint, Sebi să cânte, are și un premiu de acordat în seara aceasta. Dar de luat? Ai și tu un premiu de luat?

YNY Sebi: Acum, să sperăm. Dar tu ai de luat?

Theo Rose: Eu nu cred, că sunt prezentatoare. Acum, sper să luați voi. Eu fac rugăciuni de în spate. Ce premiu mi-ai da tu mie dacă ai fi organizator? Pentru ce mi-ai da premiu?

YNY Sebi: Cea mai frumoasă ținută.

Theo Rose: E bine, dar de cântat nu ai zis nimic.

YNY Sebi: De cântat știe toată lumea că ea e regina la ora aceasta.

Theo Rose: Mulțumesc. Oricum, mulțumesc că mi-ai apreciat ținuta.”

În ce film o să joace YNY Sebi

De asemenea, Theo Rose le-a arătat fanilor o altă latură a sa, cea de actriță. Întrebat când o să calce pe urmele colegei sale de breaslă, YNY Sebi ne-a explicat că o să apară în filmul “Romina VTM”, care o să se lanseze în decembrie.

„În decembrie, în filmul Romina. Mai avem un coleg care joacă, Bogdan de la Ploiești. Abia așteptăm.”, ne-a spus el.

Theo Rose, YNY Sebi și Bogdan de la Ploiești, o echipă puternică

Nu doar Theo Rose s-a îndreptat către lumea actoriei, ci și YNY Sebi și Bogdan de la Ploiești. Cunoscuta vedetă ne-a dezvăluit că se bucură pentru că face parte dintr-o echipă puternică, mai ales pentru că toți trei au debutat în aceeași direcție:

„Suntem toți la studio, suntem toți din aceeași echipă și acum ne bucurăm să debutăm toți în aceeași direcție, în același timp. E minunat pentru noi. Suntem o echipă puternică, înseamnă.”

Cum îl ajută Theo Rose și Bogdan de la Ploiești pe YNY Sebi

Întrebat cum se simte pentru faptul că îi are alături pe Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, YNY Sebi ne-a dezvăluit:

„YNY Sebi: Fericire maximă. Mă ajută cu sfaturi. Ea e mereu în spatele meu, Bogdan e și el. În spate și la suflet sunt ei. Mă mai ajută, când mai trag piese mai este și Theo, mai este și colega noastră, Alexandra, mă ajută cu vocile acolo.

Theo Rose: Suntem foarte mândri de Sebi și o să vedeți și voi, în seara aceasta, ce isterie o să fie la momentul lui. Eu sunt foarte fericită că este aici și că o să poată demonstra tuturor că generația tânără vine din spate în mare forță.”

Ce a pățit Theo Rose la hotel

S-a dezlănțuit isteria în momentul în care YNY Sebi a ajuns la evenimentul organizat la Râmnicu Vâlcea. Theo Rose ne-a explicat că i-a auzit pe toți în timp ce îl strigau, chiar dacă se afla în camera de hotel, iar toți copiii și-au dorit o poză cu îndrăgitul artist:

„Theo Rose: Nu. Vă zic, mă machiam în camera de hotel liniștită. Am lăsat geamul rabatat pentru că mă luaseră căldurile, am și eu emoțiile mele, înțelegeți? De jos, era isterie și urla și zbiera toată lumea: “Sebi, Sebi, Sebi!”. Au sărit toți copiii pe el.

Sebi: Acum zice așa că ține la mine mult, dar ea e monstru. Și eu sunt monstru, dar ea e mai monstru.

Theo Rose: Suntem bine și ne bucurăm tare să fim aici în seara aceasta și să ne distrăm împreună. Suntem cu toată familia, cu toată echipa.”

Urmează o colaborare

Cei doi nu se opresc din a le face numeroase surprize fanilor. Întrebați dacă urmează o piesă în colaborare, Theo Rose a explicat că această idee nu este exclusă:

„Theo Rose: Urmează și o colaborare, normal, acolo suntem la noi acasă, suntem în aceeași echipă, deci clar nu este exclus.

Sebi: Urmează ceva pe vibe-uri vechi, 2015-2016. Trebuie să aducem înapoi muzica bună.”

Video: Daniel Bălan

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
UCRAINA a primit RACHETELE! Lovitură finală pentru RUSIA!
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro