Ce a pățit Ștefania Ștefan după eliminarea de la Survivor România. Războinica rupe tăcerea

Ce a pățit Ștefania Ștefan după eliminarea de la Survivor România. Războinica rupe tăcerea
Cum a trait Stefania Stefan eliminarea de la Survivor Romania

S-a aflat ce a pățit Ștefania Ștefan după eliminarea de la Survivor România. Mai este puțin și show-ul de la PRO TV „Survior” ajunge la final. Una dintre ultimele concurente eliminate din concurs este Ștefania Ștefan, în vârstă 27 de ani, căreia nu i-a venit să creadă că parcursul său în Jungla Dominicană s-a terminat.

Ștefania Ștefan, ultimul concurent eliminat de la Survivor România rupe tăcerea. Ce a făcut în Jungla Dominicană

Ștefania Ștefan, 27 de ani, ultimul concurent eliminat de la Survivor România, din tabăra Războinicilor, a vorbit cum a primit vestea eliminării și ce planuri de viitor are.

Războinicei nu i-a venit să creadă că drumul său la Survivor România s-a terminat. Astfel, a fost foarte supărată și a spus ce a făcut după eliminare.

Ștefania Ștefan, supărată după eliminare

„Să fiu sinceră, am avut nevoie de puțin timp să mă reobișnuiesc. Eram atât de supărată că nici măcar nu mi-am dorit să mănânc. Dacă ar fi să sintetizez, creierul meu s-a dus în atât de multe locuri încât nu am dormit aproape toată noaptea.

Nici măcar nu pot explică în cuvinte ce am simțit în acel moment în care Domnul Dan mi-a spus numele. Nu mă așteptam și am simțit că totul s-a încheiat foarte rapid… parcă a venit de nicăieri”, a declarat Ștefania Ștefan, conform click.ro.

Cât a slăbit Ștefania Ștefan la Survivor România

Concurenta a povestit că a slăbit enorm în aventura din Jungla Dominicană, mai ales că nu a vrut să mânânce orice. Acum, vrea să revină la greutatea dinainte.

„De-a lungul competiției, am slăbit aproape 10 kilograme. În ciuda faptului că mi-era foame, nu am dat curs dorinței de a mânca orice, ci am grijă. Aș vrea ca orice voi pune înapoi să fie într-un mod sănătos și sportiv”, a mai spus Ștefania Ștefan.

De ce nu a avut Războinica timp să-și facă planuri de viitor

Îndrăgita concurentă de la Survivor a povestit că încă nu și-a făcut planuri de viitor. A spus și de ce. Din cauză că gândurile îi zburau numai la mâncare cât a concurat la Survivor România. Acest lucru nu i s-a întâmpălat doar ei.

„Sincer nu m-am gândit atât de mult la așa ceva, foamea era atât de mare încât 90% din discuții și gândurile pe care le aveam erau despre mâncare și ce ne dorim să pregătim când vom ajunge acasă sau despre acele restaurante în care voiam să ajungem. Sunt convinsă că planurile de proiecte vor veni de la sine, pe parcurs”, a mai spus Ștefania Ștefan, conform sursei citate mai sus.

Ștefania Ștefan așteaptă să ajungă în România pentru a da piept cu realitatea

Întrucât Ștefania Ștefan a intrat în show-ul de la PRO TV în plină pandemie și a ieșit în prag de al treilea Război Mondial, aceasta spune că încă nu conștientizează ceea ce se întâmplă cu adevărat în lume.

„Încă nu conștientizez că aceste veșți sunt reale. Probabil le voi resimți diferit imediat ce voi pune piciorul pe pământ românesc”, a mai spus Ștefania Ștefan.