Ce a pățit prezentatoarea de la Puterea Dragostei în Turcia. Nu a mai fost cale de întoarcere

Cristina Mihaela Dorobantu a trait clipe de cosmar in Istanbul

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei, a avut parte de o experiență neplăcută în Istanbul, Turcia, acolo unde filmează pentru emisiunea de la Kanal D. Ce a pățit prezentatoarea de la Puterea Dragostei în Turcia, vedeți în rândurile de mai jos.

Teroare în Istanbul. Ce a pățit Cristina Mihalea Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei, când s-a dat jos din mașină

Cristina Mihaela Dorobanțu a trăit o experiență foarte neplăcută în Turcia, respectiv în Istanbul, acolo unde locuiește și filmează pentru emisiunea Puterea Dragostei. Întru-na din zile, vedeta Kanal D a mers la mașină, și-a pus toate bagajele în ea, a pus cheia în contact și a mai coborât puțin din mașină. În acel moment autoturismul s-a blocat.

Îndrăgitei prezentatoare i s-a blocat în mod misterios mașina, astfel că a rămas și fără bani, și fără acte, dar și fără telefon, întrcât toate se aflau deja în interiorul mașinii. Astfel, deveta Kanal D a petrecut mult timp în garaj, pe lângă mașină, dar și pe afară, prin ploaie, uitându-se după un ajutor care nu mai venea.

Cristina Mihaela Dorobantu a ramas blocata pe dinafara masinii
Cristina Mihaela Dorobantu a ramas blocata pe dinafara masinii

Cristina Mihaela Dorobanțu a cerut ajutor de la un vânzător de baclava

Asfel, Cristina Mihaela Dorobanțu a apelat la un vânzător de baclava din zonă. Mai exact, l-a rugat pe acesta să îi dea telefonul să facă un apel. Vânzătorul de baclava, om cu suflet mare, a ajutat-o pe românca aflată la ananghie.

Singurul număr de telefon pe care îl știa prezentatoarea era unul din țară. Asta a și făcut. A sunat în țară, după care acel cineva a sunat în Turcia să anunțe ce se întâmplă cu prezentatoarea Puterea Dragostei.

Minunea a întârziat un pic până se se producă

După ce a petrecut timp de o oră prin garaj și pe afară, prin ploaie, așteptând o minune aceasta nu a întârziat să se înfăptuiască. Cu ajutorul lui Alah, căci se afla pe teritoriul lui, mașina s-a deschis singură.

Cristina Mihaela Dorobanțu a povestit pe Instastory cum s-a desfășurat întreaga ei aventură.

Pățania Cristinei Mihaela Dorobanțu

Din peripeția întâmplărilor petrecute în Istanbul, astăzi… încă ceva. Mi s-a blocat mașina. Mi-am pus tot ce aveam de pus în mașină și, când să mă urc, pusesem cheia în contact, s-a blocat.

Nu înțeleg cum s-a întâmplat lucrul ăsta. Ce să fac? Știu un singur număr de telefon din România pe dinafară. M-am dus la un domn care vindea baclava. N-am avut bani să-mi iau baclava, pentru că aveam totul în mașină.

Cât au durat clipele de teroare

După care, i-am luat telefonul omului, am băgat numărul de România am sunat. Persoana din România a sunat pe cineva de aici din Turcia.

Am stat în ploaie și-n garaj vreo 50 de minute, până la urmă s-a deblocat mașina. Nu înțeleg cum s-a putut întâmpla lucrul acesta”, a povestit Cristina Mihaela Dorobanțu de la Puterea dragostei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI