Ce a pățit Oana Roman în trafic. A cedat nervos: ‘E de nelocuit aici’

Ce a pățit Oana Roman în trafic. A cedat nervos: ‘E de nelocuit aici’
Oana Roman a cedat nervos în trafic.

Oana Roman a avut parte de momente tensionate în trafic. Celebra vedetă a cedat nervos din cauza lipsei locurilor de parcare din Capitală și a aglomerației. Fosta prezentatoare de TV a subliniat că nu mai poate să reziste într-un astfel de loc. Cea din urmă s-a plimbat bară la bară prin București ore întregi după ce a ajuns în oraș pentru a rezolva câteva treburi. Fiica lui Petre Roman a tras concluzia că orașul a „a devenit de nelocuit” după ce și-a pierdut răbdarea în timp ce se afla pe carosabil.

Oana Roman a cedat nervos: vedeta a stat ore întregi în trafic

Oana Roman are o comunitate uriașă pe rețelele de socializare. Vedeta discută des cu internauții pe Instagram. Mulți o urmăresc pentru că este extrem de transparentă și discută despre problemele de zi cu zi pe care le întâmpină.

Fosta prezentatoare de TV a ajuns să nu-și poată rezolva treburile în oraș din cauza circulației și a lipsei locurilor de parcare din Capitală. Oana a susținut că s-a enervat extrem de tare din cauza situației din București.

„Aproape am cedat nervos în trafic azi. Am pierdut aproape 3 ore ca să rezolv aproape nimic, pentru că e bară la bară peste tot și nici nu există locuri de parcare nicăieri. Noroc că azi am ședința de terapie și probabil o să mă calmez un pic. Orașul ăsta a devenit de nelocuit.”, a transmis Oana Roman, pe InstaStory.

Vedeta a ajuns în cele din urmă la ședința de terapie și a reușit să se liniștească după o zi care nu a început prea bine. Din fericire, fosta moderatoare a uitat de stresul din trafic și s-a dus să se aranjeze pentru un eveniment special.

„Am fost la terapie, sunt zen”

„Am fost la terapie, sunt zen, am venit la coafor să mă aranjez, pentru că diseară merg și eu la un eveniment.”, le-a spus vedeta urmăritorilor ei de pe Instagram.

Partenera de viață a lui Marius Elisei a fost deschisă cu fanii săi și a mărturisit că are din nou nevoie de ajutor specializat pentru că în ultima vreme a trecut prin multe situații care nu îi mai dau pace.

Cea din urmă a suferit din cauza problemelor din fostul mariaj cu tatăl fetiței sale, iar acum este stresată din cauza stării de sănătate pe care o are mama ei. Femeia se află sub atenta supraveghere a specialiștilor, dar și în grija celor două fiice.