24 feb. 2023 | 19:42

Ce a păţit o enoriaşă din Argeş care a şantajat un preot cu poze compromiţătoare. „Încurcate sunt căile Domnului la Băbana”

Social
Ce a păţit o enoriaşă din Argeş care a şantajat un preot cu poze compromiţătoare. „Încurcate sunt căile Domnului la Băbana”
„Încurcate sunt căile Domnului la Băbana”. Ce a păţit o enoriaşă din Argeş care a şantajat un preot cu fotografii compromițătoare.

Ce a păţit o enoriaşă din Argeş care a şantajat un preot cu poze compromiţătoare, pentru a-și da demisia din funcția de duhovnic. Prietenă bună a nevestei liderului religios, românca a considerat că acesta nu mai avea dreptul de a practica meseria, dat fiind faptul că a căzut în păcat și a fost surprins alături de o reprezentantă a sexului frumos la mare.

„Încurcate sunt căile Domnului la Băbana”, scrie publicația Curier.ro, prezentând cazul unui preot și a unei enoriașe din Argeș care au ajuns la cuțite din cauza săvârșirii unui păcat. Playtech Știri preia cazul și vi-l prezintă pe larg. Iată cum au decurs evenimentele care au condus la un uriaș scandal în comuna Băbana din vestul județului Argeș!

Ce a păţit o enoriaşă din Argeş care a şantajat un preot

Simona L. este o femeie în vârstă de 51 de ani, cu frică de Dumnezeu – sau, cel puțin, așa o descriu locuitorii comunei Băbana. Obișnuia să meargă des la biserică, asta până când i-a fost dat să vadă o serie de materiale foto controversate cu duhovnicul comunei de care aparținea.

Preotul din comuna Băbana a petrecut o scurtă vacanță pe litoralul bulgăresc, în vara anului 2022. Nu singur, dar nici cu nevasta, ci alături de o roșcată, potrivit unor fotografii despre care se susține că ar fi fost realizate de un detectiv particular angajat de soția duhovnicului.

Fotografiile cu pricina au ajuns și în atenția Simonei L., prietenă bună cu partenera de viață a preotului din Băbana. Având în vedere infidelitatea preotului, enoriașa a fost indignată. În luna iulie a anului trecut, s-a prezentat la preot și i-a solicitat să își dea demisia din funcția pe care o ocupa.

Simona L. a apelat la șantaj și l-a amenințat pe preot că, dacă nu va demisiona, va da publicității pozele compromițătoare. Duhovnicul nu a renunțat la activitatea sa de lider religios. Doar că, în luna august 2022, fotografiile ce îl surprindeau pe preot în mijlocul păcatului au ajuns în presă, iar de acolo a izbucnit un uriaș scandal. Iată ce s-a întâmplat ulterior!

Imaginile cu roșcata de la mare au ajuns în presă

Preotul din Băbana a făcut plângere împotriva Simonei L., despre care a spus că este vinovată pentru difuzarea imaginilor în presă. În apărarea sa, bărbatul ar fi prezentat, miercuri, 23 februarie, și o serie de probe.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au identificat și reținut o femeie de 51 de ani, din Băbana.

Din cercetări, s-a stabilit că în cursul lunii iulie 2022, femeia în cauză ar fi amenințat un bărbat cu privire la transmiterea în spatial public a unor imagini cu caracter compromițător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie, dacă nu își va da demisia din funcția pe care o deținea.

Ulterior, amenințările au fost puse în aplicare, la scurt timp fiind publicate fotografiile în cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Argeş.

Citește și: Legătura secretă dintre Oana Zăvoranu și preotul șantajat de homosexuali. S-a aflat acum

Enoriașa a fost reținută pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub acuzația de șantaj.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro