Ce a pățit Mirabela Dauer chiar pe scena de la Mamaia. Ce rușine a trăit, în fața publicului întreg

Ce a pățit Mirabela Dauer chiar pe scena de la Mamaia. Ce rușine a trăit, în fața publicului întreg
Ce a pățit Mirabela Dauer chiar pe scena de la Mamaia. Ce rușine a trăit, în fața publicului întreg

Mirabel Dauer este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Cântăreața a fost invitată la Cătălin Măruță, acolo unde a făcut mai multe dezvăliri.

Ce a pățit Mirabela Dauer chiar pe scena de la Mamaia

Cu zâmbetul pe buze și plină de viață, Mirabela Dauer a fost invitată la Vara lui Măruță, ediția de vară a celebrei emisiuni.

Vorbind despre festivalul de la Mamaia și despre istoria lui, Mirabela Dauer a povestit o întâmplare care acum pare hazlie, dar la vremea ei a fost extrem de rușinoasă pentru artistă.

Ea a povestit că a câștigat ceva premii la Mamaia, dar pe vremea aceea erau laureați, care veneau pe scenă și li se înmâna premiul în bani.

Așa i s-a întâmplat și artistei, care a urcat pe scenă să își ia premiul care se dădea sub formă de bani în plic.

„Am câștigat ceva premii la Mamaia, dar pe vremea aia banii se dadeau pe scenă, în niște plicuri. Și mie mi s-a rupt plicul, că erau bani mărunți în el (…)”, a spus Mirabela, amuzată.

„Ca la nuntă, era cu strigare?”, a spus Theo Rose.

„A fost furtună, nu s-a mai ținut festivalul de la Mamaia la Teatrul de Vară și s-a ținut la Teatrul de Balet din Constanța. Și s-a rupt plicul meu cu bani pe scenă, fiind monede și bani mărunți.

Țin minte că prima oară am cântat Amurgul și am stat toată ziua pe plajă. Eram o carne vie care umbla prin hotel, dar nu mai umblam, că nu mai puteam. Fiind convinsă că nu câștig nimic, eu am stat la plajă de dimineața până seara.

Când au venit și m-au anunțat că trebuie să merg la spectacol că sunt laureat, atunci mi s-a rupt filmul. Nu puteam să mă îmbrac, aveam o rochie cu sclipici care zgârie, din lurex”, a povestit Mirabela Dauer.

Și asta nu e tot! Artista a mai povestit că a avut parte și de multe alte întâmplări care, deși acum par amuzante, la momentul la care s-au întâmplat au fost aproape tragedii. Ea a povestit că o dată, la un concert, a căzut într-o fosă.

Mirabela Dauer, umilită în România

Chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată și se luptă cu probleme de sănătate, Mirabela Dauer a rămas la fel de pozitivă și veselă ca în tinerețe.

Recent, ea a povestit prin ce a trecut când a fost nevoită să își facă fișa medicală pentru a își schimba carnetul de conducere.

„Am fost săptămâna trecută, într-o zi, să-mi fac fișa medicală pentru a-mi preschimba carnetul de conducere.

Am fost la o policlinică, unde am început cu neurologia. Am intrat în cabinetul doamnei doctor, care de la început s-a uitat ciudat la mine, de parcă eram o infractoare.

S-a purtat oribil. M-am simțit ca ultimul om. Era un om rău, care a îmbătrânit urât. Eu nu m-am dus acolo ca artista Mirabela Dauer, nu m-am dus cu pile, m-am dus ca un om care-și dorea să preschimbe carnetul și ea s-a purtat oribil, m-am simțit oribil.

Nu știu dacă a făcut-o pentru că m-a recunoscut și a vrut să mă umilească sau pur și simplu așa e ea, un om rău”, a spus vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI